Gönderen Konu: shell i nasıl şikayet edebiliriz  (Okunma sayısı 3559 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
shell i nasıl şikayet edebiliriz
« : Temmuz 28, 2014, 01:42:39 »
öncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum yanlışsa affola . bayram öncesi akşamı yani bugün, iş çıkışı  beylikdüzü shelle gittim yeni  motorumla benzin alcam cafeye gitcez kız arkadaşımla buluşcam tabi buraya kadar her şey normal arkadaşımda  vardı yanımda yaşlı 50 yaşına yakın bi amca daha doğrusu,  pompayı depoya tam sokmadan bıraktı pompa attı tabi boydan boya üstüm başım benzin oldu yüzüm her yerim motorda battı bağırıp etme derken gittim yüzümü yıkadım ettim geldim bişey olmaz kuruyunca kokusu geçer diyor pişkin pişkin bide neyse o sıra başka arabaya gitti dedim napcaz yarısı yere döküldü bana küfür etti bende sinirliyim ne diyosun sen müdürünü çağır müdür yok falan dedi ver parayı vermiyosan ordada küfür etti dedim vermiyorum polis çağırcam dedi şimdide :) akşam akşam bayram öncesi başıma gelenler bunlar  :alkis: parasını verdim ismini aldım büyükte bir beddua ettim ve hala 50 kuruşluk şey döküldü diyo  :) benzin 5 tl yi geçmişken :) insanlar hata yapabilir normaldir insanlarla uğraşmak zor bende 12 saat çalışıyorum işten çıkıp geliyorum benzin alcam ama insanların bu tavrı özelikle küfür etmesi en çok dokunan şey benden özür dilese ben yine veriyim parayı ama küfür etmesi dokunuyor okuduğunuz  için teşşekür ederim bu insanı nasıl şikayet edebilirim acaba shelli yada bayiyi kimseyi ekmeğinden etmekte istemem zor kazanılıyor biliyorum  yardımcı olanlardan şimdiden teşşekür ederim imla hatam olduysa kusura bakmayın  :)

E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Toyota Club Türkiye

shell i nasıl şikayet edebiliriz
« : Temmuz 28, 2014, 01:42:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
Ynt: shell i nasıl şikayet edebiliriz
« Yanıtla #1 : Temmuz 28, 2014, 02:24:04 »
Hiç gözünün yaşına bakma OKAN.

Hizmet sektöründe çalışıyoruz. Müdürü, müşterisi yerin dibine sokuyor, yolda selam vermeyeceğimiz insanlarla diyaloğa giriyoruz yine de sesimiz çıkmıyor, çözüm üretmeye çalışıyoruz.
Öyle bir anlayış olamaz.

sikayetvar.com'a şikayette bulunabilirsin. Petrol Ofisi WC ücreti istedi diye şikayette bulundum, 1 hafta sonra PO dönüş yaptı.

İyi sabretmişsin o beyinsize.
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 28, 2014, 02:51:20 »
açıkcası sölemek gerekirse günümüz şartlarında o çalışana hiçbirşey olmaz.oyüzden bence ugraşma ugraştıgınla kalırsın büyük firmalar başta olmak üzere işçi çıkarmaktan kaçınırlar.işinden etmezler.tazminattan kaçarlar.maaşınıda kesemezler bunuda söliyim.hakkını aramaya kalksa çünkü hem markası hemde kendisi sıkıntıya  girer.ugraşma olan olmuş insana koyuyor dogru.starbucks ın bir şubesinde tıcketımızı çaldı bizim bunu güvenlik kameralarıyla harcanan faturalarıyla(nerde nezaman çekmiş dökümü geliyor hemen sonraki gün)ortaya koyup şikayetetmiş biri olarak yaşadıgım için diyorum.aylarca o kişinin orda çalıştıgını gördümki bize işten çıkarıldı demelerine ragmen.birde o yüzden şikayetettim gene çözüm olmadı enson başka şubeye aldılar sanırım öle duydum.adam pişkinse işten çıkmazki 50yaşına gelmiş iş bulamaz kolay kolay.oyüzden iştende çıkmaz.olacagı varmış saglık olsun kim ipler lan seni de geç bence
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 28, 2014, 07:14:52 »
Ben şunu anladım: Sizde iyi sabır varmış. Orada başka birisi olsaydı ağzını, burnunu kırardı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Temmuz 28, 2014, 07:18:35 »
Hiç gözünün yaşına bakma OKAN.

Hizmet sektöründe çalışıyoruz. Müdürü, müşterisi yerin dibine sokuyor, yolda selam vermeyeceğimiz insanlarla diyaloğa giriyoruz yine de sesimiz çıkmıyor, çözüm üretmeye çalışıyoruz.
Öyle bir anlayış olamaz.

sikayetvar.com'a şikayette bulunabilirsin. Petrol Ofisi WC ücreti istedi diye şikayette bulundum, 1 hafta sonra PO dönüş yaptı.

İyi sabretmişsin o beyinsize.
bende oyle dusunuyorum  o tur sitelere sikayet yazmak ve kendi telefen numaralari var orayi aramak  ustum basim benzin oldu sanki benzincide calisiyorum koycagi 2litre benzin yarisi yere dokuldu ve uzerime ve hala nolcak dedigimde kufur ediyor bu insanin zoruna giden yoksa ne yere dokulen benzindeyim nede parasinda

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '05
  • 31 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Temmuz 28, 2014, 07:22:54 »
Döveydin :D

Şaka şaka.

Geçmiş olsun.
Hayat bize hiç yeşil ışık yakmadı. Biz de kırmızıda hiç durmadık.
Benim yollarım patikadır, çamurdur, rampadır, pusludur.
Çıkarım senle her yola TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Temmuz 28, 2014, 07:25:24 »
Herkezin ramazan bayramı mübarek olsun.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Temmuz 28, 2014, 07:35:59 »
açıkcası sölemek gerekirse günümüz şartlarında o çalışana hiçbirşey olmaz.oyüzden bence ugraşma ugraştıgınla kalırsın büyük firmalar başta olmak üzere işçi çıkarmaktan kaçınırlar.işinden etmezler.tazminattan kaçarlar.maaşınıda kesemezler bunuda söliyim.hakkını aramaya kalksa çünkü hem markası hemde kendisi sıkıntıya  girer.ugraşma olan olmuş insana koyuyor dogru.starbucks ın bir şubesinde tıcketımızı çaldı bizim bunu güvenlik kameralarıyla harcanan faturalarıyla(nerde nezaman çekmiş dökümü geliyor hemen sonraki gün)ortaya koyup şikayetetmiş biri olarak yaşadıgım için diyorum.aylarca o kişinin orda çalıştıgını gördümki bize işten çıkarıldı demelerine ragmen.birde o yüzden şikayetettim gene çözüm olmadı enson başka şubeye aldılar sanırım öle duydum.adam pişkinse işten çıkmazki 50yaşına gelmiş iş bulamaz kolay kolay.oyüzden iştende çıkmaz.olacagı varmış saglık olsun kim ipler lan seni de geç bence
pompa isinde calisan arkadaslarim var onlarda oyle diyor mudurler tinlamiyor  bisey yapmiyor yani  benim uzerime dokulenle kaldi  motorun egzoza falan geldi calistiramadim kufur etmesi benim zoruma gitti bagirdi tabi bende ayni sekilde bizim burda herkes burdan alir benzinini bizde burdan aliriz arkadaslarim herkes bundan sonra herkese soyluyorum kimse almasin tabi onlara dokunan bisey yok  burda  kendiside alma  benzin falan diyo  ustum basim benzin  kiz arkadasimin yanina gittim  boyle bir rezalet yok sokakta sigara iciyolar motorun yanina atiyolar buyur burdan ye ben daha bişey söylemiyorum söyliyemiyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Temmuz 28, 2014, 07:37:33 »
Döveydin :D

Şaka şaka.

Geçmiş olsun.
arabayla olsam hepsi sakat kalirdi  o küfürden sonra benim film koptu motor yeni aldigim için altinda sopa falan bu tur seyde yoktu zaten oraya dokuldu benzin islak islak doverdim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Temmuz 28, 2014, 07:39:07 »
Ben şunu anladım: Sizde iyi sabır varmış. Orada başka birisi olsaydı ağzını, burnunu kırardı.
sabirda bi yere kadar gelmiş kaç yasina hataliysan ozur dilersin kufur etmezsin pişkinlik yapmazsin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Temmuz 28, 2014, 07:48:12 »
pompa isinde calisan arkadaslarim var onlarda oyle diyor mudurler tinlamiyor  bisey yapmiyor yani  benim uzerime dokulenle kaldi  motorun egzoza falan geldi calistiramadim kufur etmesi benim zoruma gitti bagirdi tabi bende ayni sekilde bizim burda herkes burdan alir benzinini bizde burdan aliriz arkadaslarim herkes bundan sonra herkese soyluyorum kimse almasin tabi onlara dokunan bisey yok  burda  kendiside alma  benzin falan diyo  ustum basim benzin  kiz arkadasimin yanina gittim  boyle bir rezalet yok sokakta sigara iciyolar motorun yanina atiyolar buyur burdan ye ben daha bişey söylemiyorum söyliyemiyorum

durumu tahminedebiliyorum geçmiş olsun gercekten büyük rezillik ama napacan burası turkiye işte. Diyorumya enbuyuk markalardan birinde çalışan ticket mı caldi halada çalışıyor işte. Ama endogru çözümü bulmussun bence herkesi uyarip uzak tutmaya çalışarak. Müşteri kaybi en iyi ders olacaktır. Küfür olayida ayri sıkıntı. Takmamaya dusunmemeye caliscam kac yaşında adam belliki eşek işte muhattabin bile olmamalı seviye olarak öle düşün.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Temmuz 28, 2014, 07:58:13 »
Dövecen ne olacak adam yaralamaktan içeri girecen değer mi? İşin kamera görüntüsü var doktordan rapor alsan mevzu mide genişliği değil sabır edecen la havle çekecen...gömleğinizi yıkamadıysanız tazminat davası açın kamera görüntülerine el koyarlar shellde tazminat öder mi bilmem??? Bu durumları kullanan çok insan var...
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Temmuz 28, 2014, 08:19:25 »
Dövecen ne olacak adam yaralamaktan içeri girecen değer mi? İşin kamera görüntüsü var doktordan rapor alsan mevzu mide genişliği değil sabır edecen la havle çekecen...gömleğinizi yıkamadıysanız tazminat davası açın kamera görüntülerine el koyarlar shellde tazminat öder mi bilmem??? Bu durumları kullanan çok insan var...
haklisiniz insan bir sinirle boyle seyler dusunuyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Temmuz 28, 2014, 08:23:25 »
durumu tahminedebiliyorum geçmiş olsun gercekten büyük rezillik ama napacan burası turkiye işte. Diyorumya enbuyuk markalardan birinde çalışan ticket mı caldi halada çalışıyor işte. Ama endogru çözümü bulmussun bence herkesi uyarip uzak tutmaya çalışarak. Müşteri kaybi en iyi ders olacaktır. Küfür olayida ayri sıkıntı. Takmamaya dusunmemeye caliscam kac yaşında adam belliki eşek işte muhattabin bile olmamalı seviye olarak öle düşün.
abi sende iyi sabretmişsin yani bana olsa işten cikmasini beklerdim hesabini alirdim , bende yapabilirdim ama bayram uzeri bela arayamam bu kadar terbiyesiz insanla ayni kefeye konamam , polis cagiralim depoyu bosalatalim diyo dedim oldu sifir motoru elletmem bosaltcaz diye tuturdular bide orda 2 litre var diyo  2 litreden fazla var herhalde  bu motor buraya gokten inmedi verdim parasini colugunun cogunun bogazinda kalsin ne diyim ben

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Temmuz 28, 2014, 08:58:07 »
abi sende iyi sabretmişsin yani bana olsa işten cikmasini beklerdim hesabini alirdim , bende yapabilirdim ama bayram uzeri bela arayamam bu kadar terbiyesiz insanla ayni kefeye konamam , polis cagiralim depoyu bosalatalim diyo dedim oldu sifir motoru elletmem bosaltcaz diye tuturdular bide orda 2 litre var diyo  2 litreden fazla var herhalde  bu motor buraya gokten inmedi verdim parasini colugunun cogunun bogazinda kalsin ne diyim ben
Polis gelse diyeceği ilk laf 30 tl için bu kadar tantana mı yapıyorsunuz o zaman daha çıldıracan... böyle adamlara lanet gelsin diyecen rabbim çıkarır.. unutmaya çalışın olayı...
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 43 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Temmuz 28, 2014, 09:18:47 »
Shell'in müşteri hizmetleri numarası 444 1 504. Arayıp konuyu anlatın. Eminim ilgileneceklerdir.  Şikayetvar.com'daki tüm şikayetlere geri dönüş yapmışlar.
 Adamı dövmeniz sadece size geri döner. 1. si işbaşındaki görevliyi darp ettiğiniz için başınız yasalarla çok ciddi belaya girer.  2.si o adamında bir ailesi olduğunu unutmayın. :)
 Başka bir konuda bir insanın hatası nedeni ile koskoca şirketleri zan altında bırakmak doğru mu? ( Shell, Starbucks vs... )
2010 Auris 1.6 VVT-i Otomatik, VSC, Navi, Sunroof, Xenon, Isıtmalı Deri Koltuk...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Temmuz 28, 2014, 09:20:31 »
Polis gelse diyeceği ilk laf 30 tl için bu kadar tantana mı yapıyorsunuz o zaman daha çıldıracan... böyle adamlara lanet gelsin diyecen rabbim çıkarır.. unutmaya çalışın olayı...
aynen öyle ama  kendileri 30 tl için neler yapar polis istemedim çunku ehliyetim yok ve plaka yoktu plakayida sallama girdi sisteme motoru yeni almistim  plaka cikmadi hala  daha kotu sıkıntiya girmiyim dedim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Temmuz 28, 2014, 09:23:41 »
Shell'in müşteri hizmetleri numarası 444 1 504. Arayıp konuyu anlatın. Eminim ilgileneceklerdir.  Şikayetvar.com'daki tüm şikayetlere geri dönüş yapmışlar.
 Adamı dövmeniz sadece size geri döner. 1. si işbaşındaki görevliyi darp ettiğiniz için başınız yasalarla çok ciddi belaya girer.  2.si o adamında bir ailesi olduğunu unutmayın. :)
 Başka bir konuda bir insanın hatası nedeni ile koskoca şirketleri zan altında bırakmak doğru mu? ( Shell, Starbucks vs... )
haklisiniz zaten bende dovme veya darp , siddete karsiyim ariycam mutlaka durumu anlaticam  inşallah geregi yapilir 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 43 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Temmuz 28, 2014, 09:26:53 »
Mutlaka yapacaklardır. Bu arada yanlış anlaşılma olmasın bende sinirden delirirdim. Ukalalığa ayar olurum. :)
2010 Auris 1.6 VVT-i Otomatik, VSC, Navi, Sunroof, Xenon, Isıtmalı Deri Koltuk...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Temmuz 28, 2014, 09:34:28 »
Mutlaka yapacaklardır. Bu arada yanlış anlaşılma olmasın bende sinirden delirirdim. Ukalalığa ayar olurum. :)
kim olsa sinirlenirdi kufur edilcek bir durum  yokken kufur yedim ustume gelende cabasi  , kisacasi paramizla rezil oluyoruz