Gönderen Konu: shell i nasıl şikayet edebiliriz  (Okunma sayısı 3558 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
Ynt: shell i nasıl şikayet edebiliriz
« Yanıtla #20 : Temmuz 28, 2014, 09:50:39 »
kim olsa sinirlenirdi kufur edilcek bir durum  yokken kufur yedim ustume gelende cabasi  , kisacasi paramizla rezil oluyoruz
yakıtını bılmemde opetin hizmet personel kalitesi olay ı diğerlerinden üstün .
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Temmuz 28, 2014, 09:50:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Temmuz 28, 2014, 14:47:41 »
yakıtını bılmemde opetin hizmet personel kalitesi olay ı diğerlerinden üstün .
2 gün sonra depo fulluycektim tatile gitcez opetten alicam
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Temmuz 28, 2014, 17:09:27 »
Hem suçlu hem güçlü şuna bak birde küfür etmiş....iyi sabretmişsiniz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '12
  • 12 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ağustos 02, 2014, 15:33:18 »
Yav herkes sineye çek olan oldu diyecek neredeyse.. edilen küfürler özellikle sinkaf liysa ve olaya tanik olan (hakareti duyan)varsa bence dogrudan savciliga suc duyursusunda bulunun.. ayrica kisilik haklariniz zarara ugradigi icin tazminat davasi da acabilirsiniz ancak bence alece etmeyin savcilik sonucunu bekleyin.. bu isler zor geliyor biliyorum, en kolayi keske ucreti hemen odemeseydiniz polisi bekleseydiniz ve polise sikayetci oldugunuzu soyleseydiniz, islem yapmak zorundaydii.. savciliga gitmenize gerek kalmazdi.. adamin terbiyesizligine ailesi var diye kimse katlanmak zorunda değil.. sikayetvar.com benzeri yerlerden sesinizi duyurun ayrica.. bu adam yarin bana sana yine sovecek.. ben sinirlendim simdi..
2012 toyota auris diesel mmt comfort extra ve şimdilik trabzon

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ağustos 02, 2014, 16:44:18 »
Okan kardeş san şu kadarını deyim hiçbir şey değişmiyor ben 2 sefer şikayet ettim .Ama sonuç alamadım hemde ana merkeze 30 litrelik lpg deposu 27 litreden bir damla daha basan olmadı diyelim ki 30 da 30 alsın adama 32 litre bastım dedi. Dedim fişini verirmisin dedim tabi abi dedi verdi. Bagajı açıp çağırdım bakar mısın dedim buyur abi dedi sorun mu var .Var sanrım dedim hayırdır dedim kaçak var heralde dedim bektı etti bir şey yok dedi .Ben de dedim kardeş arabada bir miktar gaz vardı hiç klmadıgı zaman bile 27 litre gaz alıyor bu araba dedim evet abi dedi 32 litreyi sen nereye bastın dedim pişmiş pişmiş sırıttı abi ben taktım gazı bastı uçup gitmedi ya dedi bende tank 30 litre hadi herşeyi geçtim  2 litre gaz nerde bana onu göster dedim .Neyse baktım iş uzayacak orayı terk ettim tarih saat ve fiş ile genel merkezlerine şikayette bulundum .Ama ne cevap geldi nede soran oldu
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 114000
  • Model Yılı: '07
  • 195 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ağustos 02, 2014, 17:00:38 »
eğer oluşan sıkıntı tamamen oradaki pompacının, görevlinin hatasından oluştuysa(sıkıntının karşı taraftan oluşması çok önemli senin bir hatan olmamalı) olay yerinde haddini bildirmen lazımdı. öyle şikayetle falan halledilecek vakalardan değil bu seninki. öyle küfür falan o şekilde olmaz. oracıkta sonuca gitmen lazımdı. boyunu kilonu falan bilmiyorum ama yardımın edenin de olurdu. bu arada kışkırtmak falan değil amacım yanlış anlama. bak her şey küfür edene kadar olası idi. müşteriye küfür o şekilde olmaz. işin rengi değişiverir bir anda. bende esnafım. bilirim.
geçmiş olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ağustos 02, 2014, 17:06:34 »
50 yaşındaki babalarımızdan büyük belkide babamız yaşındaki bir insana el kaldırmak yada aynı şekilde küfüretmek onun yaptıgı hatanın aynısı yapmak hatta dahada büyük bir ayıp ve daha büyük bir yanlış olur.yapılacak en büyük davranış şikayetetmekdir ilgili kişilere ama oda bizim ülkemizde fayda etmiyor.her küfür edene kaba kuvvete aynı şekilde cevap vermeye kalkarsak bu ülkede adım başı küfüreder kavga ederiz.gerek yok olgunlugunu gösterip onun seviyesine inmemek en mantıklısı arkadaşlar.o esnafla alışverişi keser arkadaşlarının ayagını kesersin ve nitekim tepkini koymuş olabilirsin ülkemizde
hiç kimse bana şahsıma küfüretti diye ben öle olmam.bunuda unutmamak lazım.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ağustos 02, 2014, 18:31:21 »
Herkese teker teker yazamiyorum k.bakmayin , benim hiç bir hatam yok fakat motorumun plakasi yoktu ve motor ehliyetimde yok benzinlige girdigimde plakaya bakti ve sallama giriyorum sisteme dedi  tamam dedim doldururken pompayi birakti ve bianda pompa geri tepti kaldirdi yerden bir daha depoya soktu o sirada dedim  nolucak ben benzincimiyim veya orda mi çalisiyorum arkadaslarimin yanina gitcem ustum basim benzin olmuş  bana a... a.... diye kufur yedim boyle bir kufur uzerine bende bagirdim ne diyosun sen falan bende arada etmiş olabilirim tabi  kendisi gibi diger pompacilar gibi piskin piskin 50 kurusluk sey dokuldu diyo bende benzin litre fiyatini soyledim ki 50 kuruslugu birakin depo 20 tl ye dolluyo 20 tl lik alcaktim yari yariya gitti nerdeyse benzin polisi istemedim bu tur bir insan yuzunden sifir aldigim bir motoru baglatmaktan korktum oda bunu anladi zaten ustune gitti işin , şuan bodrumdayim yola cikmadan once babami ikna edemedim başka istasyondan benzin almaya  yine shelle gittik depoyu doldurcaz  babam 250 tl dedi adamla biraz muhabbet ettik abi okadar almaz falan diyor 235 civari bisey aldi bende o sirada benzini gorene kadar doldur ama dokme dedim espiriyle karisik babamda pompaciya olayi anlatti ettigi kufuru soyledim oyle sey olamaz falan dedi ismini soyleyince abi o bizim abimiz yapmaz oyle sey falan dedim durum bu hem benzin alamadik hem bide kufur yedik abi dedim  gel sikayet et kardesim mudur burda hafta icleri sen haklisin oyle sey olamaz dedi istanbula donunce sikayet etcem  sikayetvara sikayet yazdim insallah gitmistir
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE