0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok özür dilerim alıntıyı sonradan farkettim. Dikkat ederseniz sildim ama bir kere gitti tekrar tekrar özür...
Ufak bir yanlış anlaşılma, sorun değil.
Konuyu komple okuyamiyorum. Netim kisitli. Yalniz sunlari paylasmak istiyorum.
oradakilere Allah sabır versin... daha öncede bu şekilde boykotlar yapılmaya çalışıldı ve ne kadar başarılı olundu bilinmez,bu konu hitlere kadar dayanarak çok su götüreceği aşikar, detaya inmeden dünya bu zülüme, bu soykırıma ayak sürümeye başlamışken ben elimden geldiğince niyetimi belli ederek ürünlerini almamaya bilakis özen gösterir oldum,alacağım ürünün yerli eşdeğerini bulmak için hafta sonu 3 market gezdim, kendime eziyet gibi gözüksede bizlerin tepkiside bu şekilde olacak...tekrar hatırlatmak anlamında konuyu burada açan arkadaşa da teşekkür ederim...
İyi niyetli arkadaşlar için en son yayınlanan boykot listesi...
Öncelikle konunun tamamını okumadığımı belirteyim ancak ilk mesaj beni şaşırttı. Bunu dile getiren oldu mu bilmiyorum ama "iyi niyetliler için" ne demek, ucu nereye gidiyor ? Kötü niyetliler kimler ki ? Mehdi bey niyetinizin kötü olmadığını tahmin etmekle birlikte üslup bence yanlış olmuş. Zaten son zamanların modası insanları ayrıştırma, bölme, taraf olmaya zorlama iken daha birleştirici olmalıyız diye düşünüyorum. Saygılar.
bu boykot mesajlarinin sadece filistin icin degilde, kuzey iraktaki veya uygurdaki veya baska yerlerdeki soydaslarimiz icinde acilmasi dileklerimle.
İsraili destekleyip türkiye topraklarında yaşayan insanlara geliyor galiba o "İyi niyet" kelimeleri.
İşin garibi onlarda bizi protesto ediyorlarmış, Türkiye'deki tatil rezervasyonlarını iptal ettiriyorlarmış. Tühh çok üzüldüm..
gelmesinler zaten, daha geçen hafta sonu geldim tatilden bu yabancılar , kendi memleketlerinde açmı yaşıyorlar anlamadım, açık büfeyi yağmalıyorlar resmen , 1 kişi 3 4 tabakla geliyor alıyorda alıyor alıyorda alıyor, sonra masalarına bakıyorum birsürü yemek artığı var görmemiş şerefsizler, okadar nimet çöpe gidiyor, ben eşim ve kızımla yiyeceğimiz kadar alıp çöpe birşeylerin atılmamasına okadar öok özen gösterdikki, ama bu gavurlar ecnebiler deli gibi yemek alıyorlar çoğu çöpe gidiyor sonra. memleketimizi yediler resmen.
İşte Venezuela Devlet Başkanı’nın açıklamaları:Filistin’den Müslüman, Hıristiyan ve farklı dinden ve kültürden insanlar var. Çağrım bölgedeki Arap halkına ve liderlerine; Ne zamana kadar katliama sessiz kalacaksınız? Filistinli kardeşlerinizin katliamını izlemeye devam mı edeceksiniz? Arap halkları ne zaman uyanacak?Ve Arap liderleri…Ne zaman uyanıp Filistin halkının sesine ses vereceksiniz? Yerin dibine batsın resmi açıklamalarınız! Yerin dibine batsın uluslararası protokolünüz. Artık harekete geçmelisiniz. Filistin halkının katillerine cevap vermelisiniz. Durdurmalısınız! Venezuela Devlet Başkanı olarak size sesleniyorum; Yeter artık! Resmi açıklamalarınızdan öteye gidemiyorsunuz, o kadar. Ses tonumdan dolayı kusura bakmayım çok derinden konuşuyorum. İçimde saklı olan acı ve öfke beni bu şekilde konuşturuyor.Filistin halkına yapılan katliama seyirci kalmak bana acı veriyor. Artık ölümlere alışmışlar dünya katliam karşısında kör ve sağır olmuş! Çoğu korkak liderler de resmi bir yazı geçip olaylardan üzüntülerini belirtip kınıyorlar. O kadar… “saldırıyı lanetliyoruz” sadece bu… “çok endişe duyuyoruz” bir de bu… Mesele bitiyor onlar için… Yeter be artık yeter! Venezuela artık yeter diyor. -------Kendilerini bir Türk olarak içtenlikle tebrik ediyorum. Aynı zamanda Şili'yi de.
İsrail askerinin sosyal medya hesabından Filistinli bir çocuğu nişan aldığı fotoğrafı paylaşması büyük yankı uyandırdı.http://www.sabah.com.tr/Dunya/2014/07/23/dunyayi-sarsan-kare
Bu fotoğraf en azından 1-2 yıllık. Son operasyonla alakası yok. Instagram hesabından yapmıştı bu paylaşımı, daha sonra özür dileyerek hesabını kapattı. Bizim medyanın kafası halen 90'lar kafası. İnternet denilen şeyin sonsuz hafızası olduğundan haberleri yok. Buyrun haberin ilk hali; http://electronicintifada.net/blogs/ali-abunimah/israeli-soldier-posts-disturbing-instagram-photo-child-crosshairs-his-rifle Tarihe dikkat ederseniz Şubat 2013.