Gönderen Konu: Polis amcaların cam filmi sökme yetkisi var mı?  (Okunma sayısı 10176 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 54 ES ?
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 19 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
Ynt: Polis amcaların cam filmi sökme yetkisi var mı?
« Yanıtla #40 : Ekim 12, 2014, 21:15:56 »
yazdıklarınızdan şu sonucu çıkardım,

1- güneş ışınlarından korunmak ve görsellik
2- araç kullanan eşlerimizi ve/veya kızlarımızı magandalardan korumak.

Anladım. teşekkür ederim.

Peki tamam da, bu film o zaman faydalı birşey. peki neden yasak?

Film çektirenlerin ortak nedenleri sizin çıkarmış olduğunuz sonuç zaten..Yasak olmasına gelecek olursak filmli her araç bizler (sıradan hayat yaşayanlar) için problem teşkil etmiyor fakat araç içerisinde görünmemesi gereken kişiler veya terör olayları gibi birçok etken için genel olarak yasadışı oluyor..

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ekim 12, 2014, 21:15:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Ekim 13, 2014, 16:13:08 »
 Dün beni de durdular. Polis; en azından daha açık bir film çektirseydin, dedi. Ben de ufak bir yalanla kurtuldum abi eşim çocuk emziriyor o yüzden film var dedim. Polis; ee çocuk nerde peki dedi, bende abicim valla annem gile bırakmıştık şimdi almaya gidiyoruz dedim ama tabi ortada ne çocuk var ne başka bişe o yalanla serbest bıraktı beni :) Filmi de benden önce ki sahibi çektirmiş simsiyah. Akşamları arkayı göremiyorum...
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Ekim 13, 2014, 16:22:22 »
Dün beni de durdular. Polis; en azından daha açık bir film çektirseydin, dedi. Ben de ufak bir yalanla kurtuldum abi eşim çocuk emziriyor o yüzden film var dedim. Polis; ee çocuk nerde peki dedi, bende abicim valla annem gile bırakmıştık şimdi almaya gidiyoruz dedim ama tabi ortada ne çocuk var ne başka bişe o yalanla serbest bıraktı beni :) Filmi de benden önce ki sahibi çektirmiş simsiyah. Akşamları arkayı göremiyorum...

1 nolu filme genelde bir şey demiyorlar, siz koyu filmle iyi kurtarmışsınız ama her zaman bu kadar şanlı olmayabilirsiniz.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Ekim 13, 2014, 16:41:28 »
1 nolu filme genelde bir şey demiyorlar, siz koyu filmle iyi kurtarmışsınız ama her zaman bu kadar şanlı olmayabilirsiniz.
Aynen öyle. Benim ki 3 numara. Ama çok diretseydi sökerdim benim için muhim bir şey değil cam filmi. Bide aracın üstünde Satılık yazdığı için 2 dakka ayakta geyik yaptık eniştesi de almış bu araçtan şu kadara almış falan bilirsiniz işte ;)
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...