0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teşekkürler inceleme için.Bozuk yolda test etme fırsatınız oldu mu? Konfor nasıl?
malesef olmadı. kendi belirledikleri yol güzergahı dışına çıkartmıyorlar.
Anladım.Araç yol sesini alıyor mu peki? Birde hakikaten dar mı içi yoksa eski kasaya kıyasla mı dar?
1.4 motora göre biraz daha sesli çalışıyor gibi geldi bana ama camları kapatınca yalıtıma gayet hoşuma gitti sesi almıyor gibi birşey.araç eski versoya göre dar 1.85 boy ve 115 kiloyum koltuğu çok geride kullanıyorum ona ramen arkamdaki rahat oturuyor ama eski versoya göre dar.
Anlaşıldı. [emoji2]Fiyat ne kadar?
Seçkin,Yeni Verso eskiye göre hem uzun hemde geniş.Bu nedenle sadece dar konusuna katılmıyorum. Belkide tam inceleme fırsatın olmamış olabilir.
Hemen incelemenin sonuna ekliyorumMesaj Birleştirildi: Temmuz 19, 2014, 22:30:28Ahmet abi tam inceleyemedim amabagaj ve arka taraf bariz küçük eskisine göre.
Eskisinde 3. Sıra koltuklara ben hiç sıgamıyordum. Yenide zorlada olsa emanette olsa sıgabiliyorum.Eskisinde 3. sıra koltuklar açık iken bagaja sadece el çantası sıgıyordu. Yenisinde diklemesine valiz sıgıyor.Daha devam eder.
Seçkin bey bir sorsaydınız keşke, bu 1.6 dizel motoru corolla ve avensise ne zaman koymayi düşünüyorlarmış Elalem 1.6 136 hp dizel motorlarla gezerken bizim corolla hala 1.4 90 hp Sonunda lütfettiler dizel motora hız sabitleyici koydular. (Sene 2014 ) Bi-xenon ve sunroof'dan hala haber yok. Konuyu biraz hortlattim kusura kalmayin.
Fiyatlar benzinli için ise çok pahalı.Dizel için de pahalı fakat araç fiyatları da ortada.
Dizel fiyatı bunlar. 74.000 tl ye avensis ya da 70.000 e corolla almaktansa acayip mantıklı geliyor
Avensis'in segment farkı var belki bundan dolayı kıyaslamak pek doğru olmaz. Neticede Corolla altyapısını kullanıyor.Ama kesinlikle Corolla'dan mantıklı. Bir de iç kapı kollarını alüminyum yapsalarmış keşke.
Kıyaslama derken corolla dizel avensis benzinli olacak. 1.4 yerine 1.6 dizel almak daha mantıklı gelir yakıt konusunda da daha büyük araca binmene ramen daha az yakan bir araç. Segment olarak düşünürsek tabiki yanlış. Ama ben avensisi tercih ederdim. Kendimi anlatamamış olabilirim
Ben anladım sizi. [emoji4]Fiyat performans oranı olarak Verso önde fakat Avensis daha üst segment bir araç.