0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İlla Toyota olsun gibi bir düşünceniz yoksa ve otomatik vites şart değilse. Ford C-max 1.6 dizelle test sürüşü yapmanızı şiddetle tavsiye ederim. Otomatik vites haricinde, donanım, performans, yol tutuş, ikinci el durumu gibi konularda Versoya fark atar. Zaten o segmentteki sıfır C-max ve Versonun satış oranlarındada Versoyu katlıyor.
Dizel Otomatik ve manuel cmax ve focus sürdüm. Zaten focusun dizel motoru ortada zamanında en verimli dizel motora sahipti.
Dizel otomatik önceki modellerde varmış. Ford 1.6 dizel motorda otomatik vites kullanmıyor. Benim size tavsiye ettiğim test sürüşü yeni kasa olan yani 2011 modelden sonra geçilen kasadan bahsediyorum. Siz en iyisi gidin bir Ford bayisine c-max ı test edin. Hangi aracın size daha uygun olduğu test sürüşlerinde daha iyi anlaşılıyor.
sürdüğüm cmax 2006 focus 2007 modeldi yanlış hatırlamıyorsam. test sürüşşü varsa en kısa sürede onu da test edeceğim. versodan çok daha sonuçlar vereceğine eminim
Dediğim gibi versonun artısı otomatik vites seçeneğinin olması. Bulunduğunuz yer küçük bir yer değilse Ford bayisinde c-max test sürüşü yapabilirsiniz. Ama test sürüşünü b-max, focus vb ile yapmayın. Muhakkak c-max olsun
cmax ın otomatik vites seçeneğinin bulunması yazcaktınız herhelde. ankarada oturuyorum gerçekten merak ettim en kısa sürede test edeceğim
c-max ta otomatik vites yok. İlk mesajımda yazmıştım. Eğer otomatik vites sizin için şartsa o zaman c- max olmaz
Bildiğim kadarıyla verso'da da yok otomatik vites...
1,8 cvt var.
Bunun yanında birde 2,2 D CAT 6 ileri AT var.
versolara 1.6 dizel otomatik , avensise 1.6 dizel, corallaya 1.6 dizel otomatik seçenekleri Haziran / 2015 te verilecekmiş
alj üstdüzey