0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şimlerinde derken ne demek istediniz üstad... araştırdım, şim ya da şimler diye bir şey bulamadım internette....
Subab ayarı gelmiş arabanızın aynı sorunlar bende de vardı. Sibob ayarından sonra ok gibi oldu. 120yi geçemedi araba motorda bağırıyor . Performans yükseldi. Size tavsiye ediyorum efsanede subablar kronik...Mesaj Birleştirildi: Temmuz 24, 2014, 01:35:24Ahmet bey ve cevdet beyın videolarını izledım ama ses alımı telefona görw değişir. Cevdet beyin motorda ses yok telefonla alakası olabilir. Bazı teller cok ses almıyor... ama ahmet beyin motor sesi normal değil olay motor sorunu gibi çalışması normal değil...
Bugün ruhsatı karıştırır ken motor gücü olarak 58kw yazdığını gördüm buda yaklaşık 77hp yapar bu motordan bu kadarverim beklenir diye ddüşünüyorum yani motor da bir sıkıntı olduğu yönündeki kanaaatim ortadan kalktı araç model etiketin de AE101L yazıyor bu modellerin hepsimi böyle ruhsatta yazan değerler doğrumu sizce
Ömer bey siz arabanızı tanımıyorsunuz 1.6 xei araba 114 hb bu arabanın gitmeme durumu yok ruhsatı yazanlar toyota mühendisleri değil.. cok karısıklık oluyor ruhsatta. Sizin 1.3 se dediğiniz gibidir. Ama 1.6 xei 114bygr
1.6 ların hepsi aynı değildir, 105 hb ve 114 hb yani iki çeşit.
97ler 105 hb, Ömer beyin arabası 96 model. Çok ahım şahım fark yok 3000dvr 102 km yapıyor(114) ,100km yapıyor (105)
9 hb yüzünden klimalı aracımı sattım. yeni aldığımda klima yok, ama olsun bundada orjinal olmasıyla avunuyoruz. rampada 110 km hızla çıktığım yeri, ş. di ço.rahat 150 km hızla çıkıyorum. sence fark varmı? 3000 devirde denemiştim farkıda görememiştim. ama belirtiğin fark çok az , olabilir, bunda iddaa etmem.
bence siz bilmeden iddiaa ediyorsunuz, 96 lar 105 hb. aradaki farkıda, dediğim gibi, rampada farkediyorsunuz.Mesaj Birleştirildi: Temmuz 27, 2014, 19:07:58video nerede göremedik?
Benim iddia ettiğim yok her rampayı çıkan bilir kişimi oluyor?. Oraya yazmışssınız 110la çıktığım yere 150la çıkıyorum diye 9 byr rampada 40km fark atmaz sizin arabanızın çekiçi açıktır o yüzden rampada bayılmaz arabanız. formdan araştırmalarımla ilgili konuşuyorum bi sorgulayın 9hp fark katalitik konvertör farkından dolayı ortaya çıkıyor bu yıllar içinde katalitik konvertör işlevini yitirir ve ahım şahım fark kalmaz.. iptal ettirenler sitede var bi formumda aratın 105hp114hp
Kayışlarín gergin olması çekişi etkiler mi gecen usta devir daim kayışını değiştirdi bir ufak ses geliyor diyebbiraz abandı germeye