0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Giriş degilde çıkışta problem yaşıyorsunuz gibime geldi.
Gördüğüm en saçma kapıya sahip binalardan birinde oturduğunuzu söylesem? [emoji2]
Yönetici yaptırmıyorsa İBB'ye başvurun. Kaldırım kısmı onlara ait. Belki onlar bir çözüm bulabilir. Malum önümüzde bir seçim var.
Yöneticiye bak be adamin düşündügüne bak sen orayi yaptirmakla yükümlüsün belki başka yollar üretebiliriz ora için burda ne biliyim tahta koyup lastiklerin gecicegi yerleri hafif yükseltebiliriz olamaz mi acaba
Demir sürme kapıyı yerden değilde tepeden sürme şekilde modifiye ettirip alttaki rayı kaldırtabilirsiniz. Üstteki mesajınızı görmemişim. Peki ya 16 inch oluncada olmaz ise? Lastik yanak yüksekliğini arrtırmak fayda sağlamaz mı? jant değiştirmektense?
Çağatay bey yanak yüksekliğini arttırmak konforu arttırır fakat aracın yol tutuşuna negatif yönde etkisi olur . Sorununuza çözüm olur mu derseniz onu resimlerle anlamak çok zor iyi ölçüp biçmek lazım . Benimde tavsiyem aracı yükseltmek yerine apartman girişine bir çözüm bulmak . Bu arada bizim yazlıktaki site yöneticisinden de şerefsizi varmış . Ne demek yaptırırsak herkes girer sonra ben park edemem sen ne diye o apartmanın yöneticisi olmuşsun herkes aidatını ödüyorsa o otoparka herkesin girme hakkı var ve bunu sağlamak yöneticinin görevi . Böyle sadece kendini düşünenlere çok gıcık oluyorum inşallah olmazda olur da bu şahısla kavga ederseniz sizden ricam benim yerime de bir yumruk atmanız .
Aracı yükseltmeyi unutun diğer arkadaşlarda demişler zaten. Kaldırama dokunamazsınız bunu unutun B.B. buna izin vermez. Yapacağınız şey kapı demirinden başlayarak park alanına doğru 1cm den başlayıp artarak 25-30 cm yüksekliğinde beton dökün. Yani girerken sol tarafınızda 2 farklı yükseklikte beton var. Bunların birleşme yeri olan bir 30 cm lik yer görüyorum, orayı 0 kotu alarak geçmeniz lazımki araç çıkış kapısına yaklaştığında arka lastikler gerekli yüksekliği kazanmış olsun. Bu noktanın arkasında ki boşluğuda uygun kotta hatta eğimi bozmadan tamamlarsınız. Tahminen bir mikser betonla iş çözülür.Saygılar.