0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gökhan Bey çok güzel, net bir şekilde anlatmışsınız olayı... Bunu yöneticinin suratına yapıştırıp oku demem lazım.!Anlaşıldı... Bu iş lastikle filan olmayacak :/ Valla işin sonu kavga olacak gibi de... Kendimi frenliyorum... Kiracı değilim, kiracı olsam da hakkım ama hem ev sahibiyim hem aracımı otoparka sokamıyorum... Yarım saat önce bir misafir aracı giriş yaptı Opel, iyice sinir oldum Şaka gibi... Konu dursun şimdilik, gelişmelerle karşınızda olacağım...
Ha illede kavga edicem derseniz benim tercihim kafadan yana
Ahahaha, sesli güldüm Ya kavga işin son noktası artık inşallah öyle de bir şey olmaz da... Hayırlısı bakalım, yarın aidatı verirken söyleyeceğim...
aslında bence kapı rayı ve etrafındaki beton giderse sorununuz çözülür.Yani birilerini tutacaksınız, kanal açılıp kapı rayı 2-3 cm kaldırımdan derin yerleştirilecek. Yapılırken de öyle yapılmış olması gerekirdi zaten.
Bunlar da işin bonusu olsun Sürtme izlerim... Bir de video var ama onu bulamadım, onu da bulursam onu da koyacağım...
Çağatay bey yanlış görmüyorsam sürtme izleri kapı eşik betonunda değilmi?
Aynen Gökhan Bey...
Ben farklı bir öneriyle geleyim, yöneticinin aracı otoparktayken, bir torba çimento karıştırıp, otopark girişini bir aracın asla geçemeyeceği hale getirin, Zemine birkaç kilit taşı, üzerine de çimento döküp sabitlendimiydi tamam...Bu durumda zemin mecbur yeniden yapılır, siz de bu esnada yapan kişilere müdahale edersiniz...
arkadaşlar evet bence de beton dökmek en doğrusu... Şu an otoparka bir tane mini cooper ile ford fusion girebiliyor. Mini ufak olduğu için sürtmüyor kurtarıyor fordun da altı yüksek deli gibi... Çapraz girilebilecek bir pay ne yazık ki yok... Çok denedim... :/Fordun sahibi apartman yöneticisi, dediği şu; zaten otopark küçük, eğer yaparsak herkes girmeye çalışacak, o da apayrı bir dert olacak, giriş çıkışlar vs... O yüzden ben 15'ten 16 inç lastiklere geçersem araç kurtarır mı acaba?