Gönderen Konu: app plaka  (Okunma sayısı 5849 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '05
  • 4 kere teşekkür edildi
app plaka
« : Temmuz 10, 2014, 13:45:09 »
bir sorum olucak app plaka yaptırmak istiyorum sadece ancak yaptıracağım yer eski plakaları getiriceksiniz diyor mühürlü olcakmıs bide nasıl oluyor tam olarak

Toyota Club Türkiye

app plaka
« : Temmuz 10, 2014, 13:45:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Ynt: app plaka
« Yanıtla #1 : Temmuz 10, 2014, 13:51:10 »
Mevcutları gösterip yaptıracağınız yerden size app lisini  verecekler. Ama mevcutlar da sizde kalacak tabi.  Normalde mühürsüz olur ve yasaktır, ancak bir akrabamdan artık app plakalrında mühürlendiğini duydum ne kadar doğru emin değilim. Aldığınız yere mühür olayını da sorarsanız iyi olur.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 51000
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 10, 2014, 14:43:36 »
mühür konusunda fikrim yok ancak mühürlü dedi ama eski plakaları geri vericem diyede bir şey demedi ben böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum danışma gereksinimi duydum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 10, 2014, 14:46:04 »
Eski plakaya ne gerek varmiş 100 tl mi 150 tl mi ne çifti  paşaoğlunda arayip banka hesap numaralarina havaleyi  geçin plakanin siparsini verin kargoyla elinizde veya gitme ihtimaliniz varsa gidin
 Tabi mühürlü yapiyolar ayni sizin plakanizdaki mühürü basiyolar  mühürsüzünun cifti 50 tl :D
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Doya doya Toyota
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 13000
  • Model Yılı: '14
  • 183 kere teşekkür etti
  • 73 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 10, 2014, 14:46:43 »
Bu app plâkalar gerçekten çok şık... 70 bin TL'lik Auris'imde şoförler odasından aldığım plâka epey sırıtıyor. Ama (forumun ilgili sayfalarından öğrendim) yasal önlemler yüzünden yaptırmaya da çekiniyorum...
2014 Yeni Auris 1.6 Advance Multidrive S
CVT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Temmuz 10, 2014, 14:48:06 »
Bu app plâkalar gerçekten çok şık... 70 bin TL'lik Auris'imde şoförler odasından aldığım plâka epey sırıtıyor. Ama (forumun ilgili sayfalarından öğrendim) yasal önlemler yüzünden yaptırmaya da çekiniyorum...
abi mühürlüsünü alirsan bişey olmaz piyasada kaç bim tane arabada var eminim arabada çok yakişir reklamlardaki auris bile app li

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
« Yanıtla #6 : Temmuz 10, 2014, 14:48:40 »

Artık trafik izin veriyormuş diye duydum, ama teyit etmek lazım tabi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Doya doya Toyota
  • Kilometre: 13000
  • Model Yılı: '14
  • 183 kere teşekkür etti
  • 73 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Temmuz 10, 2014, 14:54:05 »
Artık trafik izin veriyormuş diye duydum, ama teyit etmek lazım tabi.

İnşallah izin verilmiştir... Kısıtlamalar, yasaklamalar ülkesi olan memleketimizde bir çığır açılmış olur hem... :)
2014 Yeni Auris 1.6 Advance Multidrive S
CVT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
« Yanıtla #8 : Temmuz 10, 2014, 14:58:40 »
İnşallah izin verilmiştir... Kısıtlamalar, yasaklamalar ülkesi olan memleketimizde bir çığır açılmış olur hem... :)

İller arasında farklı uygulamalar olabilir, Tekirdağ'da app plaka yapan yer veya  trafikle görüşürseniz öğrenebilirsiniz kesin olarak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 41 R 9776
  • Kilometre: 24500
  • Model Yılı: '12
  • 60 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Temmuz 10, 2014, 17:10:17 »
Çok abartılı bir font olmadığı sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum mühürsüz app kullanıyorum orjinaller bagajımda

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 16800
  • 7 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Temmuz 11, 2014, 16:16:30 »
Başka formlarda mühürlü mühürsüz ceza yiyen çok. Yani polisten polise değişiyor diyorlar. Başka bir forumda bir arkadaş aynen şöyle yazmış.

''Plakam kayboldu yada kazada kırıldı yamuldu vs diyerek yeni plaka çıkartın trafikten
 Yeni plakalarınızı genelde kaplama yada araç reklam yapan yerler yapıyo onlara götürün
 Tinerle silip istediğiniz şekilde Sticker ile plaka yaptırmış olursunuz
 Kesik kalın veya çerçevesine siz karar verirsiniz mühürünüzde üstünde kalacağından sorun olmaz. Bana bir kere sordu Polis bende kazada çizilmişti böyle arkadaşım reklamcı ona böyle yaptırdım dedim geçtim ne ceza yedim 3 senedir ne de sökmem istendi araç sport zaten çevirmeden geçebilmem için polislerin başkalarıyla çok yoğun olması falan gerekiyo yani ayda en az 5 çevirme yaşıyorum :)) ''

Ben de tinerle çevresindeki çizgiyi silip CD kalemiyle kalınlaştırdım. Riske girmeyip böyle yapmanızı öneririm.

Saygılar...
TOYOTA Diyorum. Daha Ne Deyim ???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Temmuz 12, 2014, 03:40:10 »
Başka formlarda mühürlü mühürsüz ceza yiyen çok. Yani polisten polise değişiyor diyorlar. Başka bir forumda bir arkadaş aynen şöyle yazmış.

''Plakam kayboldu yada kazada kırıldı yamuldu vs diyerek yeni plaka çıkartın trafikten
 Yeni plakalarınızı genelde kaplama yada araç reklam yapan yerler yapıyo onlara götürün
 Tinerle silip istediğiniz şekilde Sticker ile plaka yaptırmış olursunuz
 Kesik kalın veya çerçevesine siz karar verirsiniz mühürünüzde üstünde kalacağından sorun olmaz. Bana bir kere sordu Polis bende kazada çizilmişti böyle arkadaşım reklamcı ona böyle yaptırdım dedim geçtim ne ceza yedim 3 senedir ne de sökmem istendi araç sport zaten çevirmeden geçebilmem için polislerin başkalarıyla çok yoğun olması falan gerekiyo yani ayda en az 5 çevirme yaşıyorum :)) ''

Ben de tinerle çevresindeki çizgiyi silip CD kalemiyle kalınlaştırdım. Riske girmeyip böyle yapmanızı öneririm.

Saygılar...
ayni hesaba geliyo orjinal mühürlü plakayla oynuyosunuz app plaka alsanizda muhurlu olanindan ondada muhur olcak polis ceza kesmek istse  uyuzluk çikarsa keser

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 7 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Temmuz 12, 2014, 22:53:22 »
Orijinal plakayla caza yiyen duymadım Okan abi. Bence aynı değil.

Saygılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
« Yanıtla #13 : Temmuz 12, 2014, 23:55:58 »
Bu aralar İstanbul'da kontroller çok sıklaşmış. Özellikle modifiyeli araçları hiç affetmiyormuş polisler, bir arkadaşa aynası plasti-dip diye bile takmışlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 7 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Temmuz 13, 2014, 00:03:55 »
Evet abi. Modifiye yasaklandı ya, egzoz ucuna bile 172tl ceza var. Basık araca ceza var. E polis bi kusur bulamyınca yedek sinyal ampulü yok diye caza yiyen akrabam var. Plakaya da takabilir polis amcalar.  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Temmuz 13, 2014, 00:11:02 »
Bu aralar İstanbul'da kontroller çok sıklaşmış. Özellikle modifiyeli araçları hiç affetmiyormuş polisler, bir arkadaşa aynası plasti-dip diye bile takmışlar.
Bu kadarı fazla ama işin ucunda teneke kutu Şahinlerden kurtulmak var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Temmuz 13, 2014, 00:46:16 »
Orijinal plakayla caza yiyen duymadım Okan abi. Bence aynı değil.

Saygılar.
haklisinda sen orjinal plakayla oynuyosun app  yapmaya çalişiyosun burdada bi kusurun var sonuçta normal plakadan app yapmaya çalişcagina direk app al oynadigin plakaylada ceza yiyebilirsin sonuçta modifiye ye ceza geldi arabanin üzerinde herhangi bir oynamaya ki sen plakayla oynuyosun :) mühürlü app ile ceza yiyende duymadim ben sahsen bugune kadar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 7 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Temmuz 16, 2014, 02:37:31 »
Şimdi okan abi diyelim ki mühürlü app plaka yaptırdın elinde 4tane plakan oluyor. Ve bu demek oluyorki kötü niyetli kişiler 1plakayı 2 arçta kullanıyor. Ee devlet de bunu düşünmüş ve app plakayı yasaklamış. Eğer bir araştırma yaparsan orijinal plakanın okunurlu önemlidir ve polisler sadece okunurluğu olmayan silik plakaya ceza yazabiliyor. Bu nedenle orijinal plakanın yazılarıyla oynamadğın sürece sıkınti yok. Ama polisler ceza yazmak istiyorsa setir halinde araba kullanmaktan ceza yazabiliyor. Bilmiyorum hiç takip ediyor musunuz facebooku. Olay böyle.

Saygılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Temmuz 16, 2014, 03:51:00 »
Şimdi okan abi diyelim ki mühürlü app plaka yaptırdın elinde 4tane plakan oluyor. Ve bu demek oluyorki kötü niyetli kişiler 1plakayı 2 arçta kullanıyor. Ee devlet de bunu düşünmüş ve app plakayı yasaklamış. Eğer bir araştırma yaparsan orijinal plakanın okunurlu önemlidir ve polisler sadece okunurluğu olmayan silik plakaya ceza yazabiliyor. Bu nedenle orijinal plakanın yazılarıyla oynamadğın sürece sıkınti yok. Ama polisler ceza yazmak istiyorsa setir halinde araba kullanmaktan ceza yazabiliyor. Bilmiyorum hiç takip ediyor musunuz facebooku. Olay böyle.

Saygılar.
eski araçlarda plakanin boyasi çikiyor bunada yazar gider ozaman :D ki şasirilcak şey değil araştirmama gerek yok :) bu tür şeylerin içinde oldugum için biliyorum cam filmli arabanla gidersen suadiye s virajina bi akşam  güzel bir ceza yersin mesala kadikoý suadiye s viraji fener cadde  modifiyeli araçlar cam fimli olanlar uzak durmasi gereken yerler basikliktan ceza yazar filmden yazar xenondan yazar egzozdan yazar jant buyuk diye yazar ki bunlar orjinal olsa bile yazar dersin bunlar ojinal oyle mi kardesim ben yaziyorum sen itiraz et benide şikayet et der basar cezani gönderir paşa paşa ödersin :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 23000
  • Model Yılı: '11
  • 33 kere teşekkür etti
  • 81 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Eylül 03, 2014, 23:00:52 »
ben mühürsüz çiftini 50 tl ye yaptırdım kargo ile gönderdiler. Orjinallerinide bagaja koydum. 5-6 aydır şükürler olsun hiç bir polis sormadı.