0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben mühürsüz çiftini 50 tl ye yaptırdım kargo ile gönderdiler. Orjinallerinide bagaja koydum. 5-6 aydır şükürler olsun hiç bir polis sormadı.
Dışarda okadar çok suç unsuru varken , normal bir polisin buna ceza yazmaması gerekir diye düşünüyorum. Fakat gıcık bir polise denk geliriz egosunu tatmin etmek için bile ceza yazar.
burda yazarlar hocam led bile sis diye ceza yazan biliyorum 3 numara filim var bizim aract daha ceza yemedik sans isi bunlar muhursuz app takarim bide ceviren olmaz ama biri gelir kıldır app den yazar camdan yazar sisler acik giderim surekli onada yazar kemerede yazar yazarda yazar
allahtan Ankara'da sisten,cam filminde yazmiyorlar.Yoksa dolmustu ev cezalarla
bende daha ceza yemedim ama bi uskudara gidiyorum kız arkadasimi almaya kose kapmaca oynuyoz memur amcalarla cam filmi var cevir mi cevirmez bilinmez ama gorunce yolumu degistiriyorum
valla 7 senedir cam filmim var.Sayisiz cevirmeyr girmisimdir gecd gunduz.Biriside bisey demedi.Normal plakalar benim silikoblu oldugu icin tekrar cikarttirmak istemedim ama kendi arabam olursa paraya kiyar app muhurlu alir takarim
bende yaptircaktim app vazgectim arabaya para harcamaya dur dedim kısmet olursa motoru degistircem
aynen oyle bir cila aldim sadece o kadar o da diger arabaya kalmaz zaten.Araba alirsam sadece icini temizlerim.Disini hep ozel yerlere yaptiracagiim.Ugrasmaktan biktim
ben cok ugrasiyorum disiyla ici tozsuz olsun yeter
Bende ugrasiyorum simdide kendimin olunca veririm yaparlar çok zaman aliyor birde.Ornek veriyorum bir pazarin sadece ona gidiyor
benimde asagi yukari 1 gun gidiyodu arabayi kiskanan kiz arkadasim var hocam
arkadasimla bulusmaya gitmedigim bile oldu ya
bulusmalara bende katilmak istiyorum ama uzak kaliyor bana
onlarda var tabi ki
hocam ben gece gece sizin mesaji yanlis okudum galiba kafa forumdaki bulusmalara gitti
anladim hocam zaten bozuntuya vermeyeyim dedim sorun degil