0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok iyi duruyor, maşallah.Far yıkamalara bir işlem uygulamasaydın keşke, tek göze batan kısım o bence.
Güzel olmuş Cantekin, ama far yıkama gövde rengi kalsa idi daha iyiydi.
maşallah çok tatlı olmuş
Far kaşları ve arka stoplar hariç ben çok beğendim...Stopları kırmızı folyo yapabilirsin bence...
Stoplara daha açik bir film çekseydin daha iyi olabilirmiş ön tamponun altini o şekilde kaplatirsan çok iyi olur
en güzel corolla bunlar bence makyajlı kasa güle güle binin inş.
Maşşallah güle güle bin araca yapılan her bakım kendini gösterir. Lakin benim takıldığım 7 nolu fotoğrafta emniyet kemerlerinin takılı olduğunu görüyorum. Emniyet kemerleri koltukları değil bizleri korumak için tasarlanmış.Ve ben bu fotoğraftan şunu anlıyorum ki o kemeri hiç takmıyorsunuz. Yapmayın. Kendi canınız için. Nacizane isteğim kusurumuz olduysa affola.
Maşallah hayırlı olsun..Beyaz corollalar her zaman hoşuma gitmiştir..
Maşallah diyelim nazar değmesin güzel araç
Ön panjur yada logoya bi çözüm bul artı arka tarafta ki krom çıtayıda parlak siyah yapmalısın stopların altında ki o gereksiz açık gri reflektörüde kaplamalısın şimdi araçta üç tane farklı renk var göz tırmalıyor..ama farlardaki turuncu kedi gözleri harika duruyor..
aracın şu haliyle gayet güzel ancak sana birkaç taktik de ben vereyim ilk olarak krom plaka çerçevelerini çıkar arka tarafa plakanın altına şeffaf film çekip plakanı silikonla direk yapıştır ön tarafa da honda civiclerde olan plaka altını takıp ön plakanı da ona yapıştır.ben auriste arka plakayı hallettim de ön taraf duruyo maalesef ön taraftaki siyah folyo iyi güzel tamam da bence sonunu düz değil de sanki alt panjurun devamıymış gibi çapraz bitirsen daha estetik durur.far yıkama far kaşı onlar da siyah yaparak iyi kontrast oluşturmuşun bunlara bir de amblemini de katmalısın.ulan moda tasarımcısı gibi yorum yaptık
Alper abi ön logoda siyaha kaplanacaktı adam sökmem gerek ama nasıl sökülüyor bilmiyorum dedi bende billmediğim için öyle kaldı şimdilik. Arka tarafta krom çıtayı transparan şeffaf filmle kaplasam daha mı iyi durur ? . Arka plakalığı sökmem gerek çünkü ses yapıyor. Dediğin gibi şeffaf film çekip slikonlamak en mantıklısı. Ön ile uyumlu olsun diye almıştım plakalığı ama yapıştırsam daha bi güzel olacak . Ön plaka için plaka altını nereden bulabilirim peki ? .Ön plaka yeri kare o yüzden bi çözüm bulmam gerek. Çapraz kesemedik 2 parça olması gerekti bende tek parça olsun böyle olsun dedim. Ambleme gelirsek sökmeyi becerebilirsem yaptırıcam ama sökemedim teşekkürler yorumun için