0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öyle şeylerle uğraşma derim ben kaput maskesini kullanmıyorum fotoğraflık takmıştık öyle..bu tür şeylerde dikkat etmen gereken yağmur yağdığında ya da arabayı yıkadığında üstünde kalmaması gerekiyormuş yapışma iz bırakma yapabiliyormuş , linkteki ürünede o paralarada hiç değmez artık eskisi gibi tek şeritli taş kum vs.fırlatan araçların arkasında gitme durumlarıda olmuyor..aerodinamik olayına etki yapar mı hiç bilmiyorum ama mantıken düşünürsen su akar yolunu bulur derim.. Bence gereksiz ama yinede sen bilirsin..
Maşallah ama bir iki tavsiyem olacak. O tamponun önünde kapladığın siyah folyoyu sağ ve soldaki ızgara girintilerinede uygularsan daha profesyonelce görünüm olur. Detaya ne kadar fazla önem verirsen alacağın görüntüde o kadar göze hitap eder.
Maşallah aracınız çok güzel ve şık benim gönlümde yatan Toyota'yı kullanıyorsununuz ben kapı kaplamalarınıza bittim aslında kendi aracım içinde düşünüyorum nerden temin edebilirim ne maliyeti nekadar olur iyi günlerde kullanın aracınızı Allah kaza bela göstermesin hiç bir zaman
hani derler ya kız gibi...aynen öyle:))
farlardaki turuncu kaplama bi ben akıl ettim sanıyodum tek değilmişim maşallah stop folyosu çok koyu olmuş gerisi güzel
Arka tarafa yaptığın siyah kaplama çok iyi olmuş ekstra bi difüzör var gibi duruyor geri kalan da güzel zaten eline sağlık kardeşim
Ben daha başlayamadim sanayideki tüm aksesuarcilari dolaştım civicdeki gibi plaka altligi bulamadim. Moralim bozuldu başka bişey almadim ondan sonra. İnternetten alicam artık
Ben arabayı çok beğendim herşey makul olmuş öyle abartılı hiçbirşey yok Allah kaza bela vermesin.