0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bir sekilde buluruz nasıl oldugunu goster bana yada gorustugumuzde buluruz..
Kardeşime bak ne güzel oturtmuş arabayı süper olmuş bence sen xenon tak birde öyle çek fotoları Arkadaşlar bu ismailde daha çok iş var takip edin derim...İsmail sana özelden de dediğim gibi bence tamponları aracın renginer boyat ,xenon ları al tak, panjur teline trd arması ,çamurluk sinyalleri ve tampon sinyallerini şeffaf olanlarla değiştir bak nasıl olcak araç önden .Süpppppeeer ...Sen devam et ben senin takibindeyim ..Başarılar kardeşime
vayyyy canım abim yine yapmış yapacağını. desteğin için teşekkür ederim abim. biliyorsun ki fikirlerinin yeri herzaman farklıdır bende... sağol.
dedigim gibi merakla bekliyoruz calısmaları ama bence tampon rengi siyah daha guzel gozukuyor benim fikrim buu..
sen en iyisi tamponlarada bi el atıver onlarıda arabanın rengine boyatsan nasıl olur turuncu park ampulu olduğunu zannetmiyorum 7 renkli mavi beyaz ve kırmızı var illa turuncu diyosan kırtasiyelerde cam boyası var oradan alıp ampulu boyaman gerekli
hehe ismail bence emeğinin karşılığını almışsın yorumlardanda belli oluyo zaten
araban için maddi imkanın varsa iki şey daha söylemek istiyorum ön kaput için fiber kaplama süper durur ozaman tamponu boyatman gerekmez ayrıca plakalıkları çıkarıp plakaları çift taraflı bant ve silikon yardımıyla yapıştırırsan daha güzel bi görüntü olur bide turuncu park ampulu için sana bi tavsiye http://www.tuningpiyasa.com/pinfo.asp?pid=491 buradaki boyayı alabilirsin ampul için özel hadi kolay gelsin he bu arda film yaparsan camlara araban biraz daha şekil durur kanımca
güzel olmuş
canlı aracı gordum guzel olmus bordo renkte guzel oturmus farlar..
Aracın çok güzel olmuş..bu angelları daha önce kullandığım için hertürlü ışık varyasyonunu denemiştim.Turuncu park ampulünü çok aramıştım bende.en güzeli alman araçlara parça satan bir parçacıya gidip sorman..oradan almıştım bende.bu angelların en güzel tarafı angelları dipsiz ampullü olduğu için rahatlıkla değiştirebilmen..ama ampul patlaması bi kısa devre işide olabilir..bağlantılara dikkat et derim..şayet birgün gelir turuncu ampullerden sıkılırsan beyaz takacam dersen sakın led takma MTEC mavi park ampulü kullan..muhteşem bembeyaz bir ışık alırsın..güle güle kullan..selamlar
Çok güzel hocam Angelların çiftini ne kadara aldınız acaba?