Gönderen Konu: angel taktım :)  (Okunma sayısı 6782 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
Ynt: angel taktım :)
« Yanıtla #20 : Ekim 23, 2008, 10:46:58 »
Kardeşime bak ne güzel oturtmuş arabayı süper olmuş  bence sen xenon tak birde öyle çek fotoları :) Arkadaşlar bu ismailde daha çok iş var takip edin derim...İsmail sana özelden de dediğim gibi bence tamponları aracın renginer boyat ,xenon ları al tak, panjur teline trd arması ,çamurluk sinyalleri ve tampon sinyallerini şeffaf olanlarla değiştir bak nasıl olcak araç önden .Süpppppeeer  ...Sen devam et ben senin takibindeyim ..:)
Başarılar kardeşime :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ekim 23, 2008, 10:46:58 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #21 : Ekim 23, 2008, 10:47:30 »
bir sekilde buluruz nasıl oldugunu goster bana yada gorustugumuzde buluruz..

dipsiz park ampülü abi. lazerli olanlardan. benim parklar farın yanında ya

şu kırmızı yer turuncu olcak

ANGELLLL...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #22 : Ekim 23, 2008, 10:49:13 »
Kardeşime bak ne güzel oturtmuş arabayı süper olmuş  bence sen xenon tak birde öyle çek fotoları :) Arkadaşlar bu ismailde daha çok iş var takip edin derim...İsmail sana özelden de dediğim gibi bence tamponları aracın renginer boyat ,xenon ları al tak, panjur teline trd arması ,çamurluk sinyalleri ve tampon sinyallerini şeffaf olanlarla değiştir bak nasıl olcak araç önden .Süpppppeeer  ...Sen devam et ben senin takibindeyim ..:)
Başarılar kardeşime :)
vayyyy canım abim yine yapmış yapacağını. desteğin için teşekkür ederim abim. biliyorsun ki fikirlerinin yeri herzaman farklıdır bende... sağol.

ANGELLLL...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #23 : Ekim 23, 2008, 11:08:07 »
vayyyy canım abim yine yapmış yapacağını. desteğin için teşekkür ederim abim. biliyorsun ki fikirlerinin yeri herzaman farklıdır bende... sağol.

Eyvallah sağol ne demek rica ederim :) O farklılık senin güzel bakış açından kaynaklı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #24 : Ekim 23, 2008, 11:12:42 »
to be continued...

ANGELLLL...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #25 : Ekim 23, 2008, 11:31:24 »
dedigim gibi merakla bekliyoruz calısmaları ama bence tampon rengi siyah daha guzel gozukuyor benim fikrim buu..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #26 : Ekim 23, 2008, 11:32:54 »
dedigim gibi merakla bekliyoruz calısmaları ama bence tampon rengi siyah daha guzel gozukuyor benim fikrim buu..

tamponları arkadaşıma bilgisayarda bi boyatıcam bakalım photoshop ta nasıl durucak. sizlere sunucam ona görede kararımı vereceğim. bende çok meraklıyım abi yaa :) dayanamıyorum.

ANGELLLL...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • TÜRK DVD COVER SÝTESÝ
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #27 : Ekim 23, 2008, 12:51:33 »
sen en iyisi tamponlarada bi el atıver onlarıda arabanın rengine boyatsan nasıl olur turuncu park ampulu olduğunu zannetmiyorum 7 renkli mavi beyaz ve kırmızı var illa turuncu diyosan kırtasiyelerde cam boyası var oradan alıp ampulu boyaman gerekli
DAL RÜZGARI AFFETSEDE KIRILMIŞTIR BİR KERE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #28 : Ekim 23, 2008, 14:41:51 »
sen en iyisi tamponlarada bi el atıver onlarıda arabanın rengine boyatsan nasıl olur turuncu park ampulu olduğunu zannetmiyorum 7 renkli mavi beyaz ve kırmızı var illa turuncu diyosan kırtasiyelerde cam boyası var oradan alıp ampulu boyaman gerekli

ampülleri cam boyası ile boyadığım zaman ısıdan dolayı boya yanıyor. onu nasıl yapabilirim?
lazerli beyaz ampül alıp onu turuncuya mu boyasam cam boyasıyla olurmu acaba?

ANGELLLL...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #29 : Ekim 23, 2008, 15:21:17 »

Turuncu park ampülü var Murat arkadaşım :)..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ©®UzMaN®©
    • yok
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #30 : Ekim 23, 2008, 15:30:11 »
hehe  ismail bence emeğinin karşılığını almışsın yorumlardanda belli oluyo zaten :D
eSeR KaŞıK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #31 : Ekim 23, 2008, 19:34:55 »
hehe  ismail bence emeğinin karşılığını almışsın yorumlardanda belli oluyo zaten :D

:D sağol eser eksik olma. devamı var bukadar da kalmaz !!!

ANGELLLL...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • TÜRK DVD COVER SÝTESÝ
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #32 : Ekim 24, 2008, 00:02:43 »
araban için maddi imkanın varsa iki şey daha söylemek istiyorum ön kaput için fiber kaplama süper durur ozaman tamponu boyatman gerekmez ayrıca plakalıkları çıkarıp plakaları çift taraflı bant ve silikon yardımıyla yapıştırırsan daha güzel bi görüntü olur bide turuncu park ampulu için sana bi tavsiye http://www.tuningpiyasa.com/pinfo.asp?pid=491  buradaki boyayı alabilirsin ampul için özel hadi kolay gelsin he bu arda film yaparsan camlara araban biraz daha şekil durur kanımca :)
DAL RÜZGARI AFFETSEDE KIRILMIŞTIR BİR KERE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #33 : Ekim 24, 2008, 18:03:02 »
araban için maddi imkanın varsa iki şey daha söylemek istiyorum ön kaput için fiber kaplama süper durur ozaman tamponu boyatman gerekmez ayrıca plakalıkları çıkarıp plakaları çift taraflı bant ve silikon yardımıyla yapıştırırsan daha güzel bi görüntü olur bide turuncu park ampulu için sana bi tavsiye http://www.tuningpiyasa.com/pinfo.asp?pid=491  buradaki boyayı alabilirsin ampul için özel hadi kolay gelsin he bu arda film yaparsan camlara araban biraz daha şekil durur kanımca :)
plakayı bastırıcam en kısa zamanda aslında önümde 1 ay var ancak 1 ay sonra ozman tampondaki sinyallerde değişicek, plakada basılacak, xenonda alınacak.
aslında film için bir iki yere baktım 200 liraya ön cam dahil film çekiyolarmış ama film konusunda oldukça kararsızım. bide bu boyaların pek işe yaramadığını duymuştum ama alıp denerim. sağol

ANGELLLL...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #34 : Ekim 25, 2008, 22:16:04 »
güzel olmuş
1998 XEİ SPECİAL METALİK GÜMÜŞ GRİ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #35 : Ekim 25, 2008, 23:05:41 »
canlı aracı gordum guzel olmus bordo renkte guzel oturmus farlar..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #36 : Ekim 27, 2008, 10:17:36 »
güzel olmuş
teşekkğr ederim.
canlı aracı gordum guzel olmus bordo renkte guzel oturmus farlar..
evet abimle buluştuk ama bi çay içemedik yaa :( maç vardı diye daha sakin bi yer aradık ve sonunda abimin toyotasında oturduk ne de olsa koltukları cafeninkinden daha rahat dimi abi. :)

ANGELLLL...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #37 : Ekim 27, 2008, 19:25:54 »
Aracın çok güzel olmuş..bu angelları daha önce kullandığım için hertürlü ışık varyasyonunu denemiştim.Turuncu park ampulünü çok aramıştım bende.en güzeli alman araçlara parça satan bir parçacıya gidip sorman..oradan almıştım bende.bu angelların en güzel tarafı angelları dipsiz ampullü olduğu için rahatlıkla değiştirebilmen..ama ampul patlaması bi kısa devre işide olabilir..bağlantılara dikkat et derim..şayet birgün gelir turuncu ampullerden sıkılırsan beyaz takacam dersen sakın led takma MTEC mavi park ampulü kullan..muhteşem bembeyaz bir ışık alırsın..güle güle kullan..selamlar ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Ekim 27, 2008, 20:10:39 »
Çok güzel hocam :)
Angelların çiftini ne kadara aldınız acaba?
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #39 : Ekim 29, 2008, 12:47:19 »
Aracın çok güzel olmuş..bu angelları daha önce kullandığım için hertürlü ışık varyasyonunu denemiştim.Turuncu park ampulünü çok aramıştım bende.en güzeli alman araçlara parça satan bir parçacıya gidip sorman..oradan almıştım bende.bu angelların en güzel tarafı angelları dipsiz ampullü olduğu için rahatlıkla değiştirebilmen..ama ampul patlaması bi kısa devre işide olabilir..bağlantılara dikkat et derim..şayet birgün gelir turuncu ampullerden sıkılırsan beyaz takacam dersen sakın led takma MTEC mavi park ampulü kullan..muhteşem bembeyaz bir ışık alırsın..güle güle kullan..selamlar ;)
yorumunuz ve tavsiyeleriniz için teşekkür edirim. dikkate alacağım.

Çok güzel hocam :)
Angelların çiftini ne kadara aldınız acaba?
teşekkür ederim. ben angelları 2.el aldım az kullanılmış. 275 ytl ye aldım panjur la birlikte.

ANGELLLL...