0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
woooowww süper olmuş Allah kaza bela vermesin.
farlar güzel olmus ama foto çekme isini pek becerememissiniz gibi. yani isin reklamı kötü olmus:)))))Bu arada arabanızın rengide çok güzel....
Çok güzel olmuş. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın...
guzel olmus bordo ile siyah renk guzel oturur gule gule kullan calısmalarını merakla bekliyorum adas..
çok yakışmış cidden güzel olmuş sakın satma bence bi sonra ki adım yay olsun bence
bencede araça süper oturmuş araçın rengine tam oturmuş ama sağ farla sinyal aynı izada değil onlarıda ayarlarsan 10 numara olur...
Harika olmuş İsmail,iyi günlerde kullan kardeşim.
İyi hadi hayırlı olsun, en kısa zamanda xenonlu fotolarını görmeyi umut ediyorum .
Güzel olmuş, iyi günlerde kullan. Ama bu kasaya sadelik daha bir başka yakışıyor...
güzel olmuşta maliyeti nereden aldığını da yazarsan almak isteyenler için bi fikir olur
ayrıca çamurluk ve tampondaki sinyalleri şeffaf olanlarla değiştirirsen daha güzel olur diye düşünüyorum bide panjur aceba arabanın renginde olsaydı dahamı hoş dururdu diye düşündüm ayrıca panjura bide trd sticker ı lazım
gecmis olsun adas bencede panjur siyah olması daha iyi oturur bence govde rengi gitmez yan camurluktaki yan sinyallerde seffaf olursa tam olur bence