0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
GÜLE GÜLE KULAN ALLAH KAZA BELA VERMESİN
arkadaşım,, oturma problemini bende yaşadım.... sağ farın vida delikleri tam denk gelmedi,, götürdüm kaportacıya,, düzgün vaziyette yaptırdım... birde benim araçta 3,5 yay takılı... kafa aşağı bakıyor.. haliyle de farların ışığı da yere bakıyordu.. far ayarı yapmaya kalkınca,, fardaki o düzgünlük bozuluyor .. bende farı komple açtım, kendime göz zevkime göre ayarlayıp,, silikonla yapıştırdım... Xenonlarla,, uzunlara bile gerek duymuyorum şimdi... bide bu turuncu ampül sevdanı anlayamadım.. turuncu bende var 2 tane,,, bana üstüne para versen; o turuncuları takmam arabama... Xenonlarla beraber, çok KOMİK duruyor... illaki istersen,, aksarayda, 20-25 ytl'ye şeffaf yan sinyallerden bulabilirsin.. o sinyallerin ampülleride dipsiz turuncu renktir... birde panjurun oturmamış sanırım,,, panjurun tırnağını takıp,, üstünden küçük bir vida atarsan,, panjurun öne doğru gelmez... istediğin mesafede ayarını atabilirsin bu şekilde,,,, SAYGILAR...
ayrıca turuncu sinyalleri fabrika çıkışı değiştireceğimi cümle alem duydu.!nasıl bir cümle bu..!! ne demek istediğini anlayamadım.... ampüllerimi değiştiricen,, sarı tampon sinyallerini mi değiştiricen,, ne değiştiricen )))) bide farda kullandığın ampullerin renginin, tek renk olması,, aracını daha hoş gösterecektir...farklı renklerle ve ampüllerle yaptığın uygulama birazcık ŞAHİNCİ işi olmuş...
sana fikir veriyoruz ama,,, ALGILAYAMIYORSUN herhalde... ne diyeyim ki başka,, kolay gelsin o zaman...
10 numara olmus bıde araban cok temız gorunuo
kaca taktırdın angellerı ==?
mustafa AKBAŞ ,, arkadaşım avartarına koyduğun arabanın benim arabam olduğunun,, bilmem farkındamısın... beğenip , eklediğin içinde teşekkürler..