0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence geri vitese takın, takmazsanız dikeze bakın, bakmazsanız da alışkanlığınızdan vazgeçin. Yoksa arka epey hasarlı olur sizin aman dikkat
Bu arabaların mekanik vede elektronik kısımlarından anlayan @Ahmet Güve vede @Ufuk Sönmez hoacaları davet edeyim bari
@ ozelligi hala calismiyor sanirim (en azindan Tapatalk, ozel mesaj benzeri bir uyari vermiyor).
Once gecmis olsun, ucuz atlatmissiniz.Bunda calisilacak birsey yok hocam, park sensoru geri vites musurunden anahtarlamayi alir sadece elektrigi kontaktan veya farkli biryerden alabilir.Anahtarlamayi geri vites musurune ek olarak bir dugme ile de saglanabilir, sizin bahsettiginiz "arac geriye hareket ederse" kismi hold asist sistemli araclarda uygulanabilir, bu sistemin olmadigi araclarda da bir adet gyro ve bir adet moment sensoru ile uygulanabilir ama bu zihni sinir projesi ile sadece Ahmet abi ilgilenir saniyorum
Murat bey geçmiş olsun.Aracın geri gittiğini anlamak için aracın abs sensör dişlisine iki adet sensör konulup iş halledilebilir ancak uzun ve zahmetli bir işlem.
bu sistemin olmadigi araclarda da bir adet gyro ve bir adet moment sensoru ile uygulanabilir ama bu zihni sinir projesi ile sadece Ahmet abi ilgilenir saniyorum
Bayram degiiil, seyran degiiiil. Eniştem beni neden öptü?