0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sevgili yönetim konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.Arkadaşlar,Bugün geri geri aracı kaydırırken ağaca hafiften çarptım Tamponun üstünde ezilme değilde boyasında kalkma olmadan çatlamalar oldu gibi.Sorunum şu, malum park sensörleri (arka park sensörleri) geri vitese takınca aktif hale geliyor ve uyarı vermeye başlıyor ama ben yokuş yukarı olduğumdan dolayı geri vitese takmadan aracı kaydırmak istedim ve olan oldu Bu park sensörleri bu gibi durumlar için modifiye edilebilir mi? Tamam haklısınız benim kendimi modifiye etmem lazımdı adam gibi dikkat etmem lazım dı ama zaten geriye kendi kendine giden bir araçta geri vitese takmak istememiştim. Bunun bir çözümü varmıdır? Tekerlek yada başka bir yere bağlanabilecek bir sensör yardımı ile araç tekerleri ters yönde hareket edince direk aktive olacak bir şey mesela. Teşekkürler
Tamam inşallah çekeyim, sabah işe giderken baktım bir daha, canım sıktı Şimdi çekeyim dedim ya kesin 1 hafta geçer. Nazarlık olsun en azından kendim çarptım
Bayram degiiil, seyran degiiiil. Eniştem beni neden öptü?
Ümit Hocam dehşetsiniz maşallah. Mesaj Birleştirildi: Temmuz 07, 2014, 01:30:49Çok kompleks bir işlem herhalde bu yazdıklarınıza bakılırsa
Google Chrome da çalışan bir özellik değil demek ki yada üye özelliği ile alakalı. Bende hiçbir şekilde pulldown açılmıyor
Tamam bende düzeldi diyemde Aytaç Çatlasın Yok hocam durum aynı düzelen bişi yok bende hem internet Explorer Hemde Chrome ile baktım