0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vay be..Bizim corolla turanzalarla gelmişti...
Turanza kadar berbat bir lastik olamaz. Geçmiş olsun. [emoji4]
oğuzhan ben onları kara saklıyorum trafige kapalı bir alanda yan vermek için anca o işe yarar onlar 8 sene ne çekmişim onlardan yaaa...
lastik işi öle gerçekten.hoş mustafayı biliyorsun 600 e aldı kumhoları yanlış bilmiyorsamda çok memnun bende öle.ama konu lastik olunca kıyamıyorsun.diyorum ya 8sene bindim halada dişleri iyi ama artık dayanamadım gittigi yere kadar salla boşver bu senede gider şu senede gider diye diye ölmüyor lanet lastik
yenimahallede tanıdık bir yer bu işleri yapan gerçektende berecikli bir arkadaşımız tanıdık oldugu içinde fiyatları şişirmiyor aklında olsun.gider daha gider o lastik ama kumholar eskisi gibi degil ecowing kh27 yi inceliyebilirsin goodyearla yarışıyor yani fiyatından iyi bir lastik bence.yagmurda kuruda hiç beni zorlamadı açıkcası.ama şöle bir lanetetde sonra başka lastigin keyfini sür
Kışlık lastiklerimden daha çok ses yaptığını söyleyebilirim...Ancak yol tutuş olarak şimdiye kadar sorun yaşamadım çok şükür...
Arkadaşlar araç almadan önce tavsiyelerde de söz konusu olmuştu. 15 gün önce aldığım aracın lastikleri Continental Sport Contact 1. Merak edenler için ve görüşleriniz için, bir bilgi olsun. Ben pek bir bilgi bulamadım nette.
Auris'lerin üzerinde gelen lastik. Aslında fena değil ama gereksiz bir şekilde hız endeksi yüksek olanı takmışlar, daha yumuşak bir lastik olabilirdi. Sport contact 1 artık piyasaya verilmiyor Sport contact 3 var galiba şu anda. Toyota ile conti'nin anlaşması bitene kadar bunlara devam gibi görünüyor.
Yahu bana zorla lastik aldıracaksınız )Hoş, bir takım lastik olmuş 1000 lira, öncelik sırasında sondan birinci olur heralde şu an Bi 3-5 sene de ben çekecem bu gidişle Ogün
Tam da acaba lastikleri daha gürültüsüz ve yakıt tüketim endeksi daha düşük olan Goodyear Efficientgrip modeline geçsem mi diye bir araştırma yaptığım sırada açılmış başlık görünce dalmadan edemedim Turanza'nın yakıt tüketim endeksi "F", Efficientgrip'in "B", her bir endeks arasında her 100 KM de 0,1 litre tüketim farkı oluyor diye okumuştum. Mazot fiyatını 4,46 alırsak, her 100 KM de 0,4 litre tasarrufu yapacağımızı ve Efificientgrip'in takımını 680 TL ye aldığımızı düşünerek hesap yaparsak;38.000 KM de lastik kendisini amorti ediyor:)Bu durum sadece lastik parası odaklı baktığımızda geçerli tabi, lastik sesinin azalıp, konforun artacağını düşünürsek bu değişiklik daha cazip hale geliyor.Bu noktada iki sorum olacak tecrübeli üyelere1-) her iki lastiği de birebir deneyimleyen üyemiz varsa bu iki lastik arasındaki yol tutuş, aşınma ve konfor konusunda fikir verebilir mi?2-) henüz 10.600 KM de olan Turanzaları ikinci olarak satabilir miyim Teşekkürler.
gökhan abi eminol o turanzalar daha gider yani 8sene kullanan biri olarak
Ogün'üm bende kullandım şirket aracımda, okadar çoooookkk sertki lastik neredeyse kauçuk yok içinde. Yaz lastiklerinin özelliği ısındıkca yol tutuşunun artmasıdır.Ama turanza binek araçlar için değilde F1 araçları için tasarlanmış sanki 6 sn yede 300 km üzerine çıkacağız ve aniden blokajla 4 sn ye içinde 80 km hıza düşüp viraj döneceğiz. Ben nerde ısıtayım o lastiği ?