Gönderen Konu: auris lastik  (Okunma sayısı 4078 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '11
  • 92 kere teşekkür etti
  • 86 kere teşekkür edildi
Ynt: auris lastik
« Yanıtla #20 : Temmuz 07, 2014, 15:18:58 »
Ikinci el piyasasi lastikte epey gelişti turanzada genelde memur lastigi olarak bilinir yani satilmasi oldukça yuksek ihtimal. Iki lasyik asla karsilastirilmaz bile bence goodyear egp kat kat iyi lastik.yukardada yazdim kumho kh27 ve goodyear suan kapisan lastikler zaten sessizlik yumusaklik yol tutuşu her iki lastiginde cok iyi gerçekten

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 07, 2014, 15:13:36
abi ben 8senede isitamadim o lastigi birturlu konforu zaten unuttum :D gercekten inanilmaz sert bir lastik dislerini eritemiyorsun erimiyor :D yay da varsa arabada bobrek tasi kuma vs iyi geliyor :D eskimedigi icin degistiremiyorsun lastigi  :rofl:

:rofl: Lastik üreteceğiz diye desene yanlışlıkla tıp Sektöründe çığır açtılar  :rofl: :rofl:  :rofl: :rofl:
<3 Sen Benim Her Gece Efkarım.... <3
             ÇoK SeVDiK Be ABİ!

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Temmuz 07, 2014, 15:18:58 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Temmuz 07, 2014, 15:23:17 »
Ikinci el piyasasi lastikte epey gelişti turanzada genelde memur lastigi olarak bilinir yani satilmasi oldukça yuksek ihtimal. Iki lasyik asla karsilastirilmaz bile bence goodyear egp kat kat iyi lastik.yukardada yazdim kumho kh27 ve goodyear suan kapisan lastikler zaten sessizlik yumusaklik yol tutuşu her iki lastiginde cok iyi gerçekten

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 07, 2014, 15:13:36
abi ben 8senede isitamadim o lastigi birturlu konforu zaten unuttum :D gercekten inanilmaz sert bir lastik dislerini eritemiyorsun erimiyor :D yay da varsa arabada bobrek tasi kuma vs iyi geliyor :D eskimedigi icin degistiremiyorsun lastigi  :rofl:

Turanza'da amaç konfor değil dayanıklılık, o yüzden taksi sahiplerinin vazgeçilmezlerindendir. :D 10 yılda bir değiştirirler masraf olmasın diye müşteri umurlarında değil. Geçen bir taksiye bindim, şoför dedi ki abi araba dökülüyor, lastik istiyor ama araç sahibi ona idare et şimdilik demiş.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Temmuz 07, 2014, 15:54:42 »
:rofl: Lastik üreteceğiz diye desene yanlışlıkla tıp Sektöründe çığır açtılar  :rofl: :rofl:  :rofl: :rofl:

:D :D onlar sadece bir lastik üreticisi degil aynı zamanda tıp alanında bir lider :D

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 07, 2014, 15:55:24
Turanza'da amaç konfor değil dayanıklılık, o yüzden taksi sahiplerinin vazgeçilmezlerindendir. :D 10 yılda bir değiştirirler masraf olmasın diye müşteri umurlarında değil. Geçen bir taksiye bindim, şoför dedi ki abi araba dökülüyor, lastik istiyor ama araç sahibi ona idare et şimdilik demiş.

adam dogru demiş abi benimkilerin 2senesi daha vardı gerçektende ben isyanettim :D :D
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Temmuz 07, 2014, 23:31:07 »
:-[ Ogün'üm bende kullandım şirket aracımda, okadar çoooookkk sertki lastik neredeyse kauçuk yok içinde. Yaz lastiklerinin özelliği ısındıkca yol tutuşunun artmasıdır.Ama turanza binek araçlar için değilde F1 araçları için tasarlanmış  !!!  sanki  6 sn yede 300 km üzerine çıkacağız ve aniden blokajla 4 sn ye içinde 80 km hıza düşüp viraj döneceğiz. Ben nerde ısıtayım o lastiği ?  :rofl: :rofl:

Almesin Gökhan abi...
Ya aracı teslim alır almaz zaten kışlıkları takmıştım, bunlarında böyle olduğunu bilseydim bir şekilde elden çıkarırdım...
Ama şimdi başladık kullanmaya, öyle genel olarak da bir sıkıntım olmadı çok şükür...
Ama çok tedirgin edecek olursa değiştiririm illa ki...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 66 kere teşekkür etti
  • 254 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Temmuz 12, 2014, 11:10:41 »
Benim aracim asfalt yolda patinaj cekiyor ve hic cayk sesi dahi gelmiyor lastiklerim petlas premium 1 yillik lastikler odun gibi disleri var ama ne yol tutusu ne fren 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 1600
  • Model Yılı: '14
  • 28 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Temmuz 27, 2014, 22:36:47 »
dün malum kaza ve 1000 bakımı için servise gittim, işlemleri beklerken meraktan lastiklere baktım bir tane yariste dunlop, bir tane corolla da lassa, geri kalan alyında turanza vardı.
2014 Toyota Auris 1.4 D-4D Advance Skypack

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Temmuz 30, 2014, 03:02:55 »
dün malum kaza ve 1000 bakımı için servise gittim, işlemleri beklerken meraktan lastiklere baktım bir tane yariste dunlop, bir tane corolla da lassa, geri kalan alyında turanza vardı.
ilk alırken isteğinize göre benim lastiklerim şundan olsun diyerek farklı lastik alabilirsiniz servisin elindeki modellerden farkı varsa da alırlar bunu arabayı aldıktan sonra öğrendim 1000 km bakımında plazadaki auriste michelin görünce yakınmıştım o farkı verdi michelin istedi siz de söyleseydiniz size de takardık dedi

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 30, 2014, 03:05:17
20 bin olmadan turanzalar dişlerde yarılma yapmaya başladı 8 sene 40 bin km michelin kullandık hiç böyle bişey olmamıştı artık lastikler özelliğini kaybedip sertleştiği için değiştirmiştik ama bunlar bi 10 bin daha gitmeyecek >:(
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk