0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ikinci el piyasasi lastikte epey gelişti turanzada genelde memur lastigi olarak bilinir yani satilmasi oldukça yuksek ihtimal. Iki lasyik asla karsilastirilmaz bile bence goodyear egp kat kat iyi lastik.yukardada yazdim kumho kh27 ve goodyear suan kapisan lastikler zaten sessizlik yumusaklik yol tutuşu her iki lastiginde cok iyi gerçektenMesaj Birleştirildi: Temmuz 07, 2014, 15:13:36abi ben 8senede isitamadim o lastigi birturlu konforu zaten unuttum gercekten inanilmaz sert bir lastik dislerini eritemiyorsun erimiyor yay da varsa arabada bobrek tasi kuma vs iyi geliyor eskimedigi icin degistiremiyorsun lastigi
Lastik üreteceğiz diye desene yanlışlıkla tıp Sektöründe çığır açtılar
Turanza'da amaç konfor değil dayanıklılık, o yüzden taksi sahiplerinin vazgeçilmezlerindendir. 10 yılda bir değiştirirler masraf olmasın diye müşteri umurlarında değil. Geçen bir taksiye bindim, şoför dedi ki abi araba dökülüyor, lastik istiyor ama araç sahibi ona idare et şimdilik demiş.
Ogün'üm bende kullandım şirket aracımda, okadar çoooookkk sertki lastik neredeyse kauçuk yok içinde. Yaz lastiklerinin özelliği ısındıkca yol tutuşunun artmasıdır.Ama turanza binek araçlar için değilde F1 araçları için tasarlanmış sanki 6 sn yede 300 km üzerine çıkacağız ve aniden blokajla 4 sn ye içinde 80 km hıza düşüp viraj döneceğiz. Ben nerde ısıtayım o lastiği ?
dün malum kaza ve 1000 bakımı için servise gittim, işlemleri beklerken meraktan lastiklere baktım bir tane yariste dunlop, bir tane corolla da lassa, geri kalan alyında turanza vardı.