0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hakan bey ilginize teşekkürler.Bildiğim kadarıyla corolla ve aurisin motorları farklı.Arka camlar auriste manuel,corollada elektirikli,auriste klima otomatık corollada manuel arada 1000 tl fiyat farkı vardı.Corolla kasa büyük geldi gözüme auris aldım ayrıca ingiliz üretimi olması kararımı etkiledi,ama şu an keşke demiyor değilim:) Yeni kasa kullanan arkadaşlarda fikirlerini yazarlarsa ,sevinirim ayrıca merak ediyorum şikayetleri neler?Saygılar.
Merhaba arkadaşlar.Sizlerinde fikrini almak istedim,Mayıs ayında 48000 tl verip yeni kasa Auris aldım.Haziran itibarıyla fiyatı 46000 tl oldu (45000tl yede alınabilir pazarlık v.s.) İnternet sitelerinde yapılan ,eleştirilerde yok kasa motora ağır geliyor,yokuşta çekmiyor,çok yakıyor,v.s. gibi eleştirilerin dikkate alınıp fiyatta indirime gidildiğini sanıyorum.Corollada herhangi bir fiyat değişikliği yok.Tahminimce araç pek fazla satmadı yada araçdan çok fazla şikayet alındı yokuşta kalkmıyor v.s. gibi.Daha önce wolksvagen aracım vardı 2012 model polo comfortlıne aldığım fiyatın 500 tl üstüne sattım.Ben ve benim gibi auris sahipleri zararda ,sizce neden aracın fiyatı düştü?Toyota fiyat politikası doğrumu ?Auris yeni kasa kullananlar bu işe ne der acaba?Değerli görüşlerinizi beklerim.Saygılar.
Yahu öyle şey mi olur...Siz çok yanlış dönemde almışsınız aracınızı...Mesela biz 2013 model 62000 tl'ye aldık, şimdi 2014 modeli 73.000 tl... Belli dönemlerde araçlarda indirim olur, belli dönemlerde olmaz...Özellikle en baz modelin fiyatı çok değişir...
1.33 lt motorlu corolla ve auris'e fazla zam gelmedi takip ediyorum çıktığından beri. bir ara 50 bin tl'yi gördüler sonra kampanyalarla düşüşe geçtiler. bunun aksine 1.6 lt motorlu araçların fiyatı muazzam yükseldi.
Merhaba, bende pazartesi günü 1.33 life için peşinat verecektim fakat yaklaşık 2 saat önce vazgeçtim.
bizim bi akrabada aldı 2 gün önce muazzam bir pazarlıkla 44.000 e almış şuan alacak olan varsa iyi pazarlık yapsın çünkü 1.33 satışları durma noktasına gelmiş adamlar satmak için çok uğraşıyorlar
Hakan bey, sizin yorumunuz üzere almaktan vazgeçtim. Birde arabalar.gen.tr' de de aracı satış dışı olarak göstermeleri beni düşün duruyor du(?)