0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eskişehir'de audi bayisi de var. çok iddialı bir yazı olmuş.
arkadaşlar hayırlı ramazanlar. bugün enişteme sıfır araç bakmaya gittik ve eskişehirde gezmediğimiz otomobil firması ve binmediğim araç kalmadı fakat o araçlara binince kendi aracımın değerini ve TOYOTA nın değerini bir kez daha anladım. kalitesi konforu performansı diğer araç markalarından çok çok iyi arkadaşlar. ne ford ne opel ne renault ve daha niceleri yani arkadaşlar TOYOTAnızın değerini bilin. gerisi yalan Hayırlı iftarlar
Hakan bey, arkadas saymis reno ford opel diye, corolla kullanicisi arkadas, bende auris var. Tabi ki premium markanin yeri ayri tartisilmasi bile sacma polemige gerek yok ama ne a3 te ne mercedes c serisinde bizim araclardaki ic ferahligi goremedim ben sahsen, audi ön cekerli araclardaki anlamsiz saft cikintisini kaldirmayi becersin once
Birazda toyota bizim değerimizi bilse .
Buralar karışır benden söylememesi...Önce opelciler, ardından vw'ciler, sonlara doğru da anti-toyota'lar Akın eder gibime geliyor...Sıralama değişebilir tabi...
ortalıkmı karıştı noldu hani nerde napıyoz şimdi
Az bekleyelim ya, gelirler...Ikimiz de çok kez şahit olduk...Mutlaka gelecekler
düpçüler burda herzaman sıkıntı yok yarın inşallah gene bir opel wv toyota karşılaştırması yolda sanırımMesaj Birleştirildi: Temmuz 04, 2014, 02:41:40birader bak yeni yeni simgeler buluyorsun gözüme hoş geliyor yani can bu ramazandayız çekiyor
Tıkla smileyin üstüne üstad, olay sende.