0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
fark ettiyseniz "daha niceleri" ve "gezmediğimiz kalmadı" şeklinde ibareler yazıyor. ayrıca iç mekan genişliği, şaft çıkıntısı gibi kavramlar kişilerin beklentilerine göre değişir. aksine bu tarz başlıklar, forum ortamında asıl polemikleri yaratmaktadırlar. saçma demeden önce tarafsız olarak düşünmeye davet ediyorum, bir toyota sever olarak.
ortalıkmı karıştı noldu hani nerde napıyoz şimdi
Haydarları hazır edin...
Toyota dostları ; Mercedes, BMW, Passat, Jetta, Suziki Grand Vitara , Ford, Opel corsa / astra , Volvo s40 2.0T,volvo v50 kulandım. Uzun yol yaptım. şehir içinde aylarca bindim. Kimisi ön konsola bakar araba alırken ; kimisi konfora, Kimisi güvenliğe, Kimisi araç testlerine, kimisi parça ucuzluğuna, kimisi az sorun çıkarmasına , kimisi de sadece dış görünüşüne. Aylarca jetta 1.9 tdi baktım. 6 tane çok beğendiğim aracı almadan teste soktum. Hepsi kötü kullanılmış arabalardı alamadım. Bir tane renault fluence buldum. Heryeriden ses geliyordu bu ne biçim araba dedim. Araba 4.000 KM'de idi. Ancak, markaları bindiğimiz ve nasıl kullanıldığını bilmediğimiz araçlarla kıyaslayınca böyle bir sonuç çıkıyor. Ben volvoya hayran kaldım. Arkadaşım farklı bir s40 ile istanbuldan geldi, bir daha binmem dedi. Sonuç : renkler ve zevkler tartışılmaz. Şimdi toyota aldım. Amacım az yakması idi. konfor / performans / yakıt tasarrufu oranı bana uygun. Ben toyotayı seçtim. Çok sevdiğim bir dostum volvo v40'ı var. Arabaların bujilerini yalayarak temizleyecek kadar titiz. Arabayı çok beğendi ama almam dedi uçsuz bucaksız tartışmalar. Digiturkte bbc'de top gear var. Adamların BMW 7.50'ye neden üretilmiş ne kadar gereksiz olmuş dediklerini duyduktan sonra, olay sadece beklenti <> Tatmin olayıdır bence.