0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim sorunumu da kismen hallettim gibi, yine arıza lambalarının yandığı bir sırada direksiyon yükseklik ayarını kurcaladım ve arıza lambaları yanıp söndü. Sonra fark ettim ki, direksiyonu en yukarı alınca arıza lambaları yanıyor ve direksiyon sertlesip, ABS devreden çıkıyor. En aşağı alınca normale donüyor, bende artık aşağıda kullanıyorum:))
2 km mesafede japon oto da bi usta vardı telefonla görüştüm getir birşey olmaz ağır olur sadece dedi. makineye bağladı, herhangibir hata kodu vermiyordu röle hatası veriyor dedi. Yarın direksiyon modülünü söküp tamire yollayalım dedi, bende tamam dedim ev yakın olduğu için çekip foruma bakmaya başladım ve şu yazıyı denedim düzeldi.
Geçici bir çözüm bence, potansiyel arıza verme riski yüksek. Yolculuk esnasında tekrar yapmayacağının garantisi yok, baktırın derim.
p/s'den neler çektim araç bu arızayı yaptıktan sonra aracı stop edip tekrar çalıştırdınızmıbunu yaptınız geçmedi ise akü kutup başını 15'dk söküp tekrar taktınız mı?çünkü anlık bir kasise vurduğunuzda bile yapabilir yukarıdakileri yaptıktan sonra düzelmediyse roleden yapar role değilse dreksiyon beyninden yapar ama nadir olarak dreksiyon beyninden yapar yapıyorsa çok ufak bir lehimle düzelir fakat tekrar arıza verir bu durumda beyin değişir Mesaj Birleştirildi: Temmuz 02, 2014, 19:29:13birde o sertlikle ben kahramanmaraştan vana gelmiştim oda bilmediğimdi
Akü ne durumda abi. Aynı durum bizim e12 de akü nerdeyse bitik durumdayken yapmıştı
akünün durumunu bilmiyorum doğrusu, nasıl nerde ölçülür? kaç olmalıdır?