0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Jant göbekleri boş mu toyota armasi alin daha güzel durur
corollaya modifiye yakışmıyor.Yada benim kafamda bir aile arabası izlenimi oluşturduğu için ben yakıştıramıyorum.
karpuz jantları oldum olası sevemedim.itici geliyo bana.borbet istiyorsanız daha farklı modeller tercih edilebilir ama sizin aracınız sizin zevkiniz allah kaza bela vermesin
tek başına jant hiçş bir arabaya yakışmıyor.dedğinz gibi yaylar kaliper den sonra görünüm + olarak biraz daha değişr ama marşpiyer karlık vb. eklentileride katarsanız işin içine o zaman cok daha iyi olur bence
Güzel olmuş, yani şöyle bi alıcı gözüyle bakınca yakışıklı geldi gözüme. Ama spor yay konusuna sıcak bakamıyorum. Yakın bir arkadaşım spor yay takmıştı, ilk başlarda iyi güzel hoşumuza gitti. Ama sonra aracın daha önce ses yapmayan yerlerinden de ses gelmeye başlayınca tadı kaçtı. O yüzden yay konusu aracın konforu ve kullanım ömrü açısından biraz riskli bana sorarsan.
benim istedigimi gerceklestirmissiniz benim cok hosuma gitti tabi jant isi merak ve gözle alakalı kimin ne hosuna giderse onu takar ben yakıstırdım
Ben begendim Kazasiz belasiz
Merhaba Eren Bey,Özelden mesaj atılamadigi için burdan yazmak zorunda kaldım. Elektrikci montaji yaptigi icin Bildiğim herhangi bir kod veya ampul tipi yoktur. Kod ve ampul tipi normal farlar takildiginda dikkat edilmesi gerektiğini biliyorum. Standart beyaz ışık istediğim için 6000k lik bir xenon kullandı. (Çok kaliteli bir marka değil). Şunu soyleyebilirim herhangi ek bir parça kullanmadı diye biliyorum. Eskisini çıkartıp xenon ampul yerine takıldı. Ama sizin için soracam. Ekstra farklı bir bilgi alırsam sizinle paylaşırım mutlaka. Iyi gunler.
Merhaba Eren Bey,Sis farı altındaki korumayı söküp değişimini ordan yaptı. Ampul takılması çok kısa. Sürdü. En uzun süren is 5 dk oda kablolarin baglanmasi diyebilirim. : )