Gönderen Konu: 2008 Corolla Sedan İçin 17" Karpuz jant Uygulaması  (Okunma sayısı 4787 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 42000
  • Model Yılı: '08
  • 9 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: 2008 Corolla Sedan İçin 17" Karpuz jant Uygulaması
« Yanıtla #20 : Temmuz 22, 2014, 04:16:53 »
Merhaba Arkadaşlar,

Daha önce bahsettiğim gibi spor yay ve kaliper boyama işlemi tamamlanmıstır. Son hali ile fotoğraflar göründüğü gibidir.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Temmuz 22, 2014, 04:16:53 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • we celebrate life with house...
    • facebook - instagram - twitter/mstty
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '07
  • 19 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Temmuz 26, 2014, 20:17:52 »
Fikirleriniz ve düşünceniz için öncelikle teşekkür ederim. Body kitte mutlaka olacak ama son dakikada duyduğum bir durum var. Özel tampon (özellikle arka tampon için) yaptırmayı araştırmaya karar verdim. Çünkü satılan body kitlerde hersey guzel arka tampon etek altı hiç içime sinmiyor. Kaç defa almaya niyetlendim geri vazgeçtim. Uygun ve güzel bir yapan bir yer bulursam önceliğim yaptırmak olacak son çare hazır body kitler.

kardeşim katılıyorum sana.özel olarak yapılması cok cok iyi oluyo.herşey tam olarak oturuyo ve istedğin şeyler oldugundan dolayı her noktsı içine siniyor.istanbulda ümraniye'de öyle bi adam varmış ama daha gözüme denk gelmedi.bu arada 3 kere tahtaya vurdum.aracın gayet temiz.kazasız belasız kullanasın inşallh.
Lütfen ama lütfen kaybettiğimiz vicdanlarımızı yeniden kazanalım. Keza bu ülkenin tutanacağı son dal vicdanlarımızdır.

мυѕтαƒα αяı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '12
« Yanıtla #22 : Ekim 01, 2014, 14:40:17 »
Merhaba Arkadaşlar,

2008 model corollama uygulamış olduğum 17" karpuz jant uygulamasının resimlerini uygulumak isteyen arkadaslara fikir olması için ekliyorum. (Bence cok guzel oldu. helezyon spor yay ve kırmızı kaliper kapağı siparişinide vermiş bulunmaktayım. hafif dustugu zaman daha guzel olacaktır diye düşünüyorum. Uyguladığım zaman o resimleride ekleyeceğim.) Keyifli Forumlar.

merhaba bende auris aracıma aynı janttan alıcam 225 45 17 almayı düşünüyorum sizin lastikleriniz ne ölçülerde ?
Auris 2012 1.4 d-4d comfort plus manuel füme

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '10
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ekim 14, 2014, 13:24:26 »
İyi forumlar. Öncelikle jantlarınız offseti ve lastik ebatlarınız nedir bu haldeyken spor yayla sürtme yapıyo mu ?
Medeniyet atmaksa iffet ve arı (utanmayı), Medenidir Afrika yamyamları..