0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende 4s var Amerikadan aldım. pasaporta işlettim sıkıntı yok gayet memnunum 3. senemiz
Bir yil uluslar arasi 2 yilda burda aldiginiz firma veriyo 3 sene degil yanlis anlasilma olmasin bu işler şans işi arkadasim ipad mini aldi eve geldik jelatin cekerken ekranin kosesinde hata oldugunu gorduk isigi fazla veriyodu kose aninda yeninsini verdiler menu turkçe çünkü bütün diller var içinde burda alsanizda dil seçiçeksiniz jail break sikintili simfree alin mutlaka simloock lu olursa restore ettiginizde hattinizi okumiycak kayitli oldugu halde jail break gerekcek bunada guzel para verirsiniz herkes yapamaz bu arada kurcalanir telefonunuz
burdan herhangi bir firma girmeyecek işin içine direk paypaldan appstoredan alıcam o konuda yanlışlık olmasın da dil olayına dikkat etmem de bi arkadaşım htc one almış da türkçe dil seçeneği yok telefonda farklı kıta olduğu için dilleri bölmüşler öyle bi durumda kalmak istemiyorum yani
öyle bir durumda kalmaniz imkansiz iphone içinde bütün diller yüklü açarken kurulum yapiyosunuz zaten dil seçiyosunuz sonra garantisi bir yil olur uluslar arasi garanti tabi ben bu garantiye inanmiyorum ilgilenceklerini düsünmüyorum yani ama apple in numarasini bulun turkiye icin arayin sorun bi isterseniz
Gümrükte çok yüksek ihtimal kalır, telefon kaçakçılığı Vs si çok fazla olduğundan özel hassasiyet var, ben getireyim diyecem de iphone un olduğu bir ülkeye sefer atamadım.henüz
alper abi çok sağol benim de zaten hemen yarın alma gibi bir durumum yok belki bundan sonraki seferin amerikaya falan olur
Eyvallah kardeşim, bakalım kısmet, liman denk gelirse alır 2 tane atarım çantaya
benimki beyaz olsun
bu seferde kayit için pasaport ariycan bir tane pasaporta 2 yilda 1 tane telefon kayit ettiriliyo
Bende kamerası sağlam z1 veya iphone 5s isterim