Gönderen Konu: amerika appstore dan iphone almak  (Okunma sayısı 3844 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '11
  • 12 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
Ynt: amerika appstore dan iphone almak
« Yanıtla #20 : Haziran 27, 2014, 16:19:30 »
Yanlış bilmiyorsam pasaporta kayıt için 6 ay içerisinde giriş-çıkış yapmış olmak gerekiyordu sanırım.
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 27, 2014, 16:19:30 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Haziran 27, 2014, 16:36:00 »
Posta veya kargo ile katiyen telefon getirtmeyin, gümrükten geçmiyor, özel kanun var sırf cep telefonları için.

Netekim Android iphone'u 5e katlar 3'e böler zaten, o yüzden şansınız varmış ;)
alper abi sen teknoloji sorumlumuzsun tabi detaylı olarak bildiğin bazı noktalar vardır ondan böyle bir yorum yaptın ama ben kendi tecrübe bilgilerim doğrultusunda tam net rakamları hatırlamıyorum ama 16 gb hafızada android sana 12 gb ye yakın kullanım veriyor ama ios 14gbdan fazlasını veyahutta 1 gb ramden android kullanıcısına en fazla 500 mb civarı kullanım veriyorken ios 700 mb civarı veriyor. ios un kodları kapalı oynama yapamıyorsun bu eksi bir özellik ama açık olsa da bana hitap etmiyor şuanki android telefonum kasmasına rağmen kesinlikle yeni modifiye biir rom atmayı düşünmedim.benim telefondan beklentilerimin hepsini ios ve iphone çok iyi şekilde karşılıyor bu yüzden iphone alıcam.
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '12
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Haziran 27, 2014, 17:03:19 »
alper abi sen teknoloji sorumlumuzsun tabi detaylı olarak bildiğin bazı noktalar vardır ondan böyle bir yorum yaptın ama ben kendi tecrübe bilgilerim doğrultusunda tam net rakamları hatırlamıyorum ama 16 gb hafızada android sana 12 gb ye yakın kullanım veriyor ama ios 14gbdan fazlasını veyahutta 1 gb ramden android kullanıcısına en fazla 500 mb civarı kullanım veriyorken ios 700 mb civarı veriyor. ios un kodları kapalı oynama yapamıyorsun bu eksi bir özellik ama açık olsa da bana hitap etmiyor şuanki android telefonum kasmasına rağmen kesinlikle yeni modifiye biir rom atmayı düşünmedim.benim telefondan beklentilerimin hepsini ios ve iphone çok iyi şekilde karşılıyor bu yüzden iphone alıcam.

Şuan androit olarak ıphone 5s in en büyük rakibi z1 compact. Boyutları aynı. Ve ıphone u her konuda geride bırkıyor. z1 c nin 16 gb dan başka modeli yok ama sd kartta desteklediğinden sıkıntı yok. Suya -  toza dayanıklı olmasıda cabası masada üstüne birşey dökülürmü sıkıntın yok :) Ben z1 compact kullanıyorum memnunum. ıphone u kimseye tavsiye etmiyorum. Parasının hakkını veren bir telefon çıkarırsa o zaman alırım ıphone

Bu siteden kafana göre marka - modelleri karşılaştırabilirsin. ben z1 c  ve  5s i kıyasladım

http://versus.com/tr/sony-xperia-z1-compact-vs-apple-iphone-5s

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Haziran 27, 2014, 17:10:50 »
ios ile andorid tamamen kullanicinin secimine kalan istege ve kullanim kosullarina gore degisir alicak olan kimse karar verir sizde ios benim isimi gorcek diyosaniz bize soz dusmez kendim andorid kullaniyorum note2 benim ihtiyacimi bu karsiliyo
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Haziran 27, 2014, 17:11:14 »
Yanlış bilmiyorsam pasaporta kayıt için 6 ay içerisinde giriş-çıkış yapmış olmak gerekiyordu sanırım.
1 ay 5-6 nerde keske oyle olsa

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Haziran 27, 2014, 20:35:35 »
Sana benim z1 i satayım, kamerasında da başka yerinde de sorun yok :-D, Z3 alacam ben, senelerdir içimde ukte, arabasını alamadık,  bari telefonunu alalım
Sıfır isterik :D :D Note4 geliyor ekimde :D

ilke  :DUR: sulanma konuma önce benimkini getirsin   :P :rofl:

:D :D :D Bana sözü vardı :D
Şaka bir yana o gemideki kişilerden zor bulursun pasaport :) Adam 2 yılı doldurur doldurmaz yeni alıyor :)
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Haziran 27, 2014, 21:17:49 »
Varsa bende note 4 alabilirim saatle beraber tabi :D pasaport derdi de yok ne güzel :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '20
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2373 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Haziran 28, 2014, 08:28:33 »
Android isletim sistemindeki bostaki ram olayi yanlis algilaniyor, windowsta oldugu gibi fast start icin daha once  kullanilan uygulamalar arka planda ram de tutuluyor ki tekrar cagirildiginda hizli bir sekilde ulasilabilsin, islemci ve rom yorulmasin, sarj suresi uzasin.

Androidde kasma olarak tabir edilen olay genellikle launcher yani arayuz kaynakli, stock android arayuzu 512mb ram sahibi cihazlarda bile akici calisabiliyor, 4.4 surumu ile dalvik cache'in kaldirilmasi ile daha da iyi bir deneyim sunuyor.

Aradiginiz gercek ozgurluk ise bence android daha iyi bir secim.