0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Posta veya kargo ile katiyen telefon getirtmeyin, gümrükten geçmiyor, özel kanun var sırf cep telefonları için.Netekim Android iphone'u 5e katlar 3'e böler zaten, o yüzden şansınız varmış
alper abi sen teknoloji sorumlumuzsun tabi detaylı olarak bildiğin bazı noktalar vardır ondan böyle bir yorum yaptın ama ben kendi tecrübe bilgilerim doğrultusunda tam net rakamları hatırlamıyorum ama 16 gb hafızada android sana 12 gb ye yakın kullanım veriyor ama ios 14gbdan fazlasını veyahutta 1 gb ramden android kullanıcısına en fazla 500 mb civarı kullanım veriyorken ios 700 mb civarı veriyor. ios un kodları kapalı oynama yapamıyorsun bu eksi bir özellik ama açık olsa da bana hitap etmiyor şuanki android telefonum kasmasına rağmen kesinlikle yeni modifiye biir rom atmayı düşünmedim.benim telefondan beklentilerimin hepsini ios ve iphone çok iyi şekilde karşılıyor bu yüzden iphone alıcam.
Yanlış bilmiyorsam pasaporta kayıt için 6 ay içerisinde giriş-çıkış yapmış olmak gerekiyordu sanırım.
Sana benim z1 i satayım, kamerasında da başka yerinde de sorun yok :-D, Z3 alacam ben, senelerdir içimde ukte, arabasını alamadık, bari telefonunu alalım
ilke sulanma konuma önce benimkini getirsin