0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Continental 6 kanallı 1238mm v kayış lazım. internette aradım bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim.
merhaba arkadaşlar, yaz geldi klima kullanımı arttı. Aküyü şarj eden v kayıştan ses geliyor. ustaya gösterdim, kayışı söktü, denedik ses kesildi. demekki kesin kayıştan geliyor dedi. sprey falan sıktı fayda etmedi. sanayide bir kaç parçacıya sordum. Dayco ve gates marka buldum. Usta dedi ki bunlar şu an üzerindeki kayıştan daha çok ses yapar. Continental marka al dedi.Continental 6 kanallı 1238mm v kayış lazım. internette aradım bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim.
Bulabilirseniz Japon menşeili Bando yada Mitsuba marka öneririm, bulamazsanız Conittech yada Gates alabilirsiniz.Orijinal numarası 6PK1183'tür.
Ufuk bana taktiginiz bandodan memnunum ses yok birkere cirtladi ondada tozdan herhalde sonra hiç yapmadi. O ses o ses neyse devirdaime baktirin nolur nolmaz :-)
Orijinal numarası 6PK1183'tür.
Neyi tedarik edebilir miyim Tevfik bey, anlamadim da ?V kayisi ise sizin CDT250 icin farklidir.
Ufuk bey ilginiz için teşekkürler. parça numarasının sonundaki 1183 milimetre olarak kayışın uzunluğu sanırım. benim usta benim kayışa baktı 1238 dedi. yani arada 5.5 cm fark var. Eğer corolla 1.4 d4d v kayışı 1183tür derseniz 1183 bakayım. ama şimdiye kadar 1238 bakıyordum. Bi de "bulabilirseniz" demişsiniz. sizde varsa direk alalım
Parça ihtiyacımız olduğunda size ulaşssak doğru parçayı tedarik etmeyi kastettim. Baksanıza ben baskı balatayı motor şasi nosu ile parçacıdan aldım ama uymadı. Allahtan parçacı aynı gün otobüsle doğru seti getirtti. Amortisörler uymadı amotisör üst takozu doğru amortisör olarak verilen amortisöre uymadı vs..2006 model 2.0 dizel d-4d avensis için kayış takımı V kayışı ve sanırsam klima kayışı da gerekli. İkisini de yeni taktık ama satan bile markasını eminim bilmiyordur. Ayrıca bu hafif ses ne olabilir sizce ?Arabanın sol tarafından duyuluyor. Hıyır hıyır hediyor. gaza basınca motor sesinden duyulmuyor relantide duyuluyor. Bazen aşırı sıcakta sol cam açıkken duydum bir iki kere plastik birşeyin üzerinden geçersinizde çart diye kırılırya onun gibi ses yaptığını da duydum. İlginçtir aynı yaşlarda benzinli ve aynı kasa başka bir avensis ışıklarda yanıma durdu aynı ses ve çartlama onda da vardı. CTD 250 nedir yoksa benim motorun adı mı. Birde T25 kasa deniyor benim kasa ondan mı ?İlginize teşekkürler. (Edit imla hatası)
Kaç binde değişmeli bu v kayışi?
Iyi bir kayis ise 100.000km omru var.