0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun, kaskodan mini yama yaptırmak gerekir gibi, eskisi gibi olur bölge çok büyük değil. Tampon olduğu için endişelenmenize gerek yok.
geçmiş olsun,aytaç beyin dediği gibi kaskonuz ve kaskoya ait mini onarım hizmeti varsa lokal boya işlemini ücretsiz yaptırabilirsiniz...
Neyse ki çıtaya hasar vermemiş. Geçmiş olsun. Onarım yapabilirsiniz.
Tampon fiber mi ? O bölge küçük macun atilip boyanabilir yada rütüş yapabilirsiniz kendiniz
Tamponu sürtmüşüm... Sürtmüşüm diyorum, çünkü hiç farkında değilim... Nasıl oldu, ne zaman oldu, ben mi yaptım, biri mi gelip sürttü hiç fikrim yok (güleni vururum )... Sanki kaldırıma sürtülmüş gibi duruyor ama tamponu kaldırıma sürttüğümü de hatırlamıyorum... Neyse, olmuş bir kere; çok çirkin dursa da nispeten gözden ırak bir yerde...
Arkadaşar ben de buna benzer bir konu açacaktım ama buradan sorayım. Aurismin boyasında ufak bir yuvarlak kıım kalkmış alttaki metal görünüyor. Hafiften paslanır gibi olmuş. Nasıl ve ne zamn olsu bilmiyprum. Bunun daha fazla paslanmaması için ne yapabilirim. Kkensim yapabilir miyim? şimdiden teşekkürler.
Pastadan sonra aracın boya rengini kulak temizleme çubukları ile sürebilirsiniz, yakından bakmadıkça belli olmaz.
Benim anlamadığım sürtmenin farkına varmamam... Size de böyle oldu mu hiç arkadaşlar...
Oluyor Zühtü Bey. Aracı yıkmaya götürüyorum bakıyorum her seferinde bir ufak boya kalkması leke falan. Trafikte giderken böyle şeyler oluyor, belki de biri geldi sürttü sizin araca. Poliçede mini onarım varsa anlaşmalı yerine götürün, iyice izah edin sadece o bölgeyi halletsinler, mini onarımlar hasarsızlığı da bozmaz.
Bunu öğrendiğim iyi oldu... Böylece, servis daha büyük bir onarıma yönlendirmeye çalıştı mı onları frenleyebilirim...