kaldırımdan çıkarken veya inerken olmuştur büyük ihtimalle plastik olduğu için pek ses çıkarmaz.
Şu ana dek hiç kaldırıma çıkmadım... Sürterken belki de ses yalıtımı yüzünden işitmemişimdir... Belki de müziktendir; hay bu Jack Sparrow'un... Bugünlerde hep Karayip Korsanları filminin müziklerini dinliyorum; çok hoşuma gidiyor ve sanırım biraz da kendimi kaptırıyorum...
Müzik zevkiniz güzel

Mini onarım hasarsızlığı bozmuyor, ancak tramer sistemine hasar olarak işleniyor, bilginiz olsun. Bu konuda son derece yanıltıcı davranıyor sigortalar. Defalarca telefonda sorup teyid etmeme rağmen tramere işlediler geçen sefer. Çok da sorun değil benim için, arabaya en az 10 yıl biniyorum zaten

, ama yanlış yönlendirmelerinden hoşnutsuzum.
Müzik zevkiniz güzel 
Mini onarım hasarsızlığı bozmuyor, ancak tramer sistemine hasar olarak işleniyor, bilginiz olsun. Bu konuda son derece yanıltıcı davranıyor sigortalar. Defalarca telefonda sorup teyid etmeme rağmen tramere işlediler geçen sefer. Çok da sorun değil benim için, arabaya en az 10 yıl biniyorum zaten
, ama yanlış yönlendirmelerinden hoşnutsuzum.
Doğru, sigorta şirketine bağlı bazı durumlarda tramere işlenmiyor, bazende senin ki gibi oluyor.
Mesaj Birleştirildi: 25 Haz, 2014 09:26
Şu ana dek hiç kaldırıma çıkmadım... Sürterken belki de ses yalıtımı yüzünden işitmemişimdir... Belki de müziktendir; hay bu Jack Sparrow'un... Bugünlerde hep Karayip Korsanları filminin müziklerini dinliyorum; çok hoşuma gidiyor ve sanırım biraz da kendimi kaptırıyorum... 
En nihayetinde tamponlar komple boyansa veya değiştirilse bile araç değerinden kaybetmez.
Abi fotodaki çiziklerin şekline yönüne vede oluşan yere göre bunu sadece siz yapabilirsiniz yani şoför. Direk kaldırıma yada bir taşa sürtünmüş hatta ve hatta Geri geri değil ön ön giderken sürtülmüş
Benim eski aracımın tamponları buna benzer darbeler ile doluydu, çoğunu bende fark etmemiştim bile. Aracı ilana koydum 2 günde satıldı, orjinal temiz bir araçtı, alıcı tamponlara bakmadı bile.
Vuruş yerine göre kafalama park ederken bina onlerindeko cepler gibi onu kaldirim olan yere surtmus olabilirsiniz , araç sifir olunca hiç bişey olmasin istiyor insan bizim arabada neler var ama yapilabilir bişey
Oluş şeklinede bakılırsa direksiyon sola çevrili iken ileri gidildiginde çok hafif kurtaramamış gibi duruyor.
ben farklı bir yorum getiricem ufak çocuk bisikletinin pedalı vs. takılmış olabilir mi? dönerken falan bir yere sürtse daha fazla alanı alırdı diye düşünüyorum
ben farklı bir yorum getiricem ufak çocuk bisikletinin pedalı vs. takılmış olabilir mi? dönerken falan bir yere sürtse daha fazla alanı alırdı diye düşünüyorum
Alan küçük ama derin Yasin. Bisiklet işi değil gibi.
Sherlock Holmes olsa bulurdu