0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kaldırımdan çıkarken veya inerken olmuştur büyük ihtimalle plastik olduğu için pek ses çıkarmaz.
Müzik zevkiniz güzel Mini onarım hasarsızlığı bozmuyor, ancak tramer sistemine hasar olarak işleniyor, bilginiz olsun. Bu konuda son derece yanıltıcı davranıyor sigortalar. Defalarca telefonda sorup teyid etmeme rağmen tramere işlediler geçen sefer. Çok da sorun değil benim için, arabaya en az 10 yıl biniyorum zaten , ama yanlış yönlendirmelerinden hoşnutsuzum.
Şu ana dek hiç kaldırıma çıkmadım... Sürterken belki de ses yalıtımı yüzünden işitmemişimdir... Belki de müziktendir; hay bu Jack Sparrow'un... Bugünlerde hep Karayip Korsanları filminin müziklerini dinliyorum; çok hoşuma gidiyor ve sanırım biraz da kendimi kaptırıyorum...
Abi fotodaki çiziklerin şekline yönüne vede oluşan yere göre bunu sadece siz yapabilirsiniz yani şoför. Direk kaldırıma yada bir taşa sürtünmüş hatta ve hatta Geri geri değil ön ön giderken sürtülmüş
ben farklı bir yorum getiricem ufak çocuk bisikletinin pedalı vs. takılmış olabilir mi? dönerken falan bir yere sürtse daha fazla alanı alırdı diye düşünüyorum
Sherlock Holmes olsa bulurdu