0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
20 dk calismasi bana garip geliyo. cvt sanzumanli diger arac sahipleri de fanlarini takip etse ona gore kurcalatacam araci.
0w- 30 mobil 1yag var.
Sanayide 2 bildigim 2 bilmedigim 4 ustaya gosterdim 3 u termostad arizali dedi. radyatore yukardan gelen boruya el degilmiyor sicak asagidan giden buz gibi. termostad kacak yapiyor tam gorev yapamiyor dediler. fan daima tek kademe ara ara cift kademe son hiz calisiyor.
benim burdaki arkadaslardan istedigim. multidireveS auris yaris avensi corolla kullanicilarinin araclarinda boyle bi sey varmi. ayni ise sorun yok demektir.
Bir yerde daha okumuştum, geçen de gözlemledim. Bizim araç normalde çok kısa mesafe kullanılıyor ama geçen gün Ankarada otoban üzerinden Esenboğaya gittik. Araçta üç kişi vardı ve otobanda normal olarak otoban hızlarındaydık. Vites kolunun önündeki bardaklık ve o bölüm baya ısınmıştı.O bölümde ne var? Ve hakkaten CVT soğutması nasıl oluyor?Bu arada ben stop ettikten sonra hiç fanın devreye girdiğine şahit olmadım (belki de fark etmedim ama zaten Toyotalarda stopta fan çalışmaz). Siz stop etmiyorsunuz galiba, aslında ELM takılıp sıcaklık kontrolü yapılabilir.