0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kesinlikle lastiklerinizi michelin olmasını isteyin 2012 model benim aracım 18000 km oldu turanza lastikler sanki 40000 km yol gitmiş gibi yol sesi fazla sert olduğu için aynı zamanda yol tutuşu da kötü aksesuar olarak da kapıları alt taraflarına kromaj benim çok hoşuma giden bir ayrıntı
Michelinde fazla bozuk yola gelmez dikkat etmek lazım yanaklardan çabuk gidiyor. Eski aracımda 2 yılda delik deşik olmuştu. Energysaver' dı.
şimdi tecrübeli arkadaşların yorumlarını gördüm tam da yeni konu açacaktım teslim alırken nelere dikkat etmeliyim diyeforuma tekrar bakmadan +2 garanti extra toyota protect ve arka park sensörü ekletmişitim isabet olmuş tavsiyelere bakınca.dikkat etmem gerekenler; 1-frenden gelebilecek bir tık sesi 2- lastikler kesinlikle michelin energysaver olmalı dediniz bunu talep etme hakkım olup olmadığını bilmioyordum. 3- ön camın solunda bir yuvarlak yuva olmalı aklınıza gelen var mı başka ilk arabam olduğu için yıllarca doğan slx kullandığımdan çok büyük beklentilerim yok özellikle sizin dikkat dediğiniz bir çok şey bana olağan normal gelebilir tavsiyelerinize çok ihtiyacım var yarın öğleden önce teslim alacağım.
o konularda her ne kadar beceriksiz olsam da araç ilk beğenmeye gittiğimde aldığımda imzalar için gittiğimde hep şansımı denedim ama toplam fiyatta iyi indirim aldığımı öne sürdüler, bakalım yarın da bir kauçuk paspası gözüme kestirdim en azından umarım karşılık bulur, yeni de kızım oldu bari çocuk hediyesi verseler.
ben onlardan onlar devletten devlet benden sonra hepimiz uşağa demek