Gönderen Konu: Auris'ime aksesuar/donanım tavsiyesi  (Okunma sayısı 4494 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 1600
  • Model Yılı: '14
  • 28 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
Ynt: Auris'ime aksesuar/donanım tavsiyesi
« Yanıtla #20 : Haziran 22, 2014, 00:41:31 »
Bagaj havuzu ve kauçuk paspas önemli ihtiyaçlar. Çocuk koltuğu mevzusuna bende katılıyorum birazcık yüzsüzlüğe vurun bence :) ön park sensörü eklerebiliyorsanız ekletin doğan slx gibi değil önü çok ayrı bence. Bizde R19 dan corollaya geçtik önü göremiyor ve huzursuz oluyordum :) kapı altı kromla beraber çocuk koltuğunu ucuza kapatabiliyorsanız çok iyi olur,hem görsel hemde ihtiyaç giderilmiş olur :)
  tavsiyeler için teşekkürler bir şey vermediler gerçekten:) ama ön sensörün gerekliliğine inandım bugün teslim alıp gelirken mesafe gerçekten kestirmesi zor oluyor. bu arada toyota protect çok farklı bir şey otomobilin yüzeyi pütür pütürlükten kurtarmış kaygan bir yüzey bilemedim iyi mi kötü sanki kolay çizilir gibi duruyor pastel bir hal almış.
2014 Toyota Auris 1.4 D-4D Advance Skypack

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 22, 2014, 00:41:31 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Haziran 22, 2014, 14:29:49 »
  tavsiyeler için teşekkürler bir şey vermediler gerçekten:) ama ön sensörün gerekliliğine inandım bugün teslim alıp gelirken mesafe gerçekten kestirmesi zor oluyor. bu arada toyota protect çok farklı bir şey otomobilin yüzeyi pütür pütürlükten kurtarmış kaygan bir yüzey bilemedim iyi mi kötü sanki kolay çizilir gibi duruyor pastel bir hal almış.
hayırlı olsun abi keyifle binersin inşallah :) ön tarafa bir zaman sonra alışıyosunuz ve geçer o geçer diyerek her yerden geçiyorsunuz :rofl: protect olayını merak ettim bikaç fotoğraf koyabilir misin abi
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 1600
  • Model Yılı: '14
  • 28 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Haziran 22, 2014, 22:49:15 »
hayırlı olsun abi keyifle binersin inşallah :) ön tarafa bir zaman sonra alışıyosunuz ve geçer o geçer diyerek her yerden geçiyorsunuz :rofl: protect olayını merak ettim bikaç fotoğraf koyabilir misin abi
kardeşim elimde birkaç net olmayan foto vardı onları da beceremedim zaten koymayı, en kısa zaman da detaylı fotolar eklemeye çalışacağım.
2014 Toyota Auris 1.4 D-4D Advance Skypack