0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dostlar bu araç için doğru lastik basıncı nedir? Kitapcikta farklı farklı değerler var, anlayamadım, kapı içinde 160 kmh'e göre değer var. Önlere 36 arkalara 37 bastım dün. Iyiki kontrol etmişim bir aydır 33 psi basınçla kullanmışım bilmeden.
Ben lastikleri yenilediğimde 32 bastılar hala daha o şekilde kullanmaya devam ediyorum. Geçen akü aldığım yer lastikçiymiş continental bayisi bi bakın dedim onlarda 32 ye göre ayar yaptılar. 17inch bendekiler ama kapıda denildiği gibi daha yüksek değerler var. 160 a göre ayar yapmak lazım ama lastikçi bulmak lazım. Bu hafta Denizli Uşak izmir didim yaptım ortalama hızım 90 larda gösteriyor yakıt tüketimi 6.2 .demek basınç fazla olsa daha az tüketeceğim. Acaba basınç fazla olunca konfor azalırmı?
yallış hatırlamıyorsam t27 lerde 16 ve 17 olmak üzere 2 farklı jant var bahsettiğiniz ölcü 17 mi acaba
Peki şunu merak ediyorum.Kitapçıkta yazan değere göre mi hava bascaz lastik üreticisinin belirlediği değere göre mi?
Önler 35 arkalar 34 tecrübeyle sabittir.Bu değerler içinde Tekin beye ayrıca teşekkür ederim.Keyifli sürüşler dilerim.
Ben ş.içi yaklaşık 6.5 lt/100 km yakıyorum ş.arası sormayın 7.5-8-8.5 gidiyor maalesef ...lastik basınçlarını bu şekilde ayarlayınca ses kesildi ve yol tutuşum arttı yakıt düştü biraz.Yalova'dan selamlar
Rampada 3500 devirden aşağıya düşmediğindendir