0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hahahaha bu agresif olma bende de başladı helede rampalarda sanki millet avensis bak rampada çuvallayacak diyecekmiş gibi sanıp abanıyorum hahah sanki Toyota babamın oğlu
Murat hocam ayn ben olmuşsun sanki arabayı ben yaptım yada avensise bak yığıldı diyecekler ayıplayacaklar.Bu arada bir soru hiç fark ettinizmi avensis agresif kullanışta yakıt artıyormu ?Keyifli sürüşler dilerim.
Agresif kullanişta yakit artiyor. Memur modunda kullaninca 7.5 yakan araç Apaçi modunda 9.5 yakiyor
aynen yahu, hatta çaktırmayın iyice şizofrene bağlayıp toyota marka araba gördümmü arkamda önümde acaba bizim forumdan mı ki deyip iyice gaza geliyorum adam konu açıp avensis gördüm yolda gitmiyordu tıkandı kaldı diyecek diye, aman kimse görmesin agresif kullanma da hele ki rampalarda anlık tüketim 15 20 arasında görünüyor Memur modu ha ben yukarda ki yazdığım şartlar oluşmaz ise memur modda kullanıyorum. 6.2 LT yakıyor ortalama 100 km/h gidersem
Türkçe bile değil bendeki kaldıki ortalama hızı bar grafikle gösteriyor. Aslında her yazılımın olduğu gibi update edilebilmeli ama sormuştum Ahmet hocama imkansızmış
Önler 35 arkalar 34 tecrübeyle sabittir.Bu değerler içinde Tekin beye ayrıca teşekkür ederim.Keyifli sürüşler dilerim.
Bilmiyorum ki 2 lastik bayiside 32 yapınca bana normal gibi geldi .diğer araçların tekerleri ile bakınca aynı görünüyor duruşu
lastikçi benmkinide 32 yaptı araç dururken hafif mayışıyor gibi geldi bana bide nitrojen bastırmıştım artık üzerine 2 bar normal hava basıp 33-34 e tamamlamayı düşünüyorum
33-34 gibi değerlerde lastik yere yapışıyor gibi geliyor bana. Belki yol tutuşunu azaltiyordur ama ben önlere 36, arkaya 37 basıyorum.Herkese hayırlı ramazanlar.
Avensis nasıl gitmez yau. Ben gaza basınca rampaları bir adımda hop diye aşıyorum. Araba o koca cüsse 1495 kg boş ağırlığa rağmen kedi gibi kıvrak ve panter gibi atlayıp yiyor yolları. Yani öyle dip gaz felan değil yani 2-3 bin devir arasında kullanıyorum. Başka arkadaşların arabalarını kullanınca motor asılmıyor bi sorun mu var acaba diye arabayı yokladığım oluyor. Geçen 1,6 multijet dizel yeni linea ile 5-6 km gittim. Araba resmen yani benimkine göre gitmiyordu. Avensis gitmiyor diyenlerde nasıl araba var acaba