0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Durun hemen karar vermeyin. Buda benim Beyaz Meleğim
german style olmuş emeğine sağlık..
Bizim arabalar kardeş irfancıım bnm favorim bu araba mı olsun acaba =))
yürüyen türbe
yok ümit kardeşim efsaneyi kıyaslamıyorum bile ona saygım sonsuz.
saygımız sonsuz... gördüğüm en sağlam en sorunsuz kasa..
Evet birazzcık germanstyle havası var tuncay öyle oldu senin arabanı herkes beğenio fotoları nerde bnde bakıyım yorum yapimm mrk ettim
erdem abinin aracı
Canberk Cilasun forumumuza üye mi acaba Oyum onun arabasına
Abi mod. fikrinde teman güzel olmuş ama, mesela egzostun kafasını tam olarak seçememişsin, asimetrik hatalar mevcut ayrıca madem çift egzost yapacaktın, Son susturucunun çıkışından ikiye ayırman gerekirdi ki gerçek çift egzost gibi olsun. Kare plakan çok hoş durmuş Jantın bir numarak daha büyük olabilirdi Birde jantın modelide çok hoşuma gitmedi Ama yinede güzel, sen beğendiysen no problemo
İrfan Hocam aracınıza maşallah fakat o plakaları en yakın zamanda değiştirin bence
senin için paylaşıyorum.. benim yorumum biraz kısa olmuş jantlarını çok beğendim allah nazardan saklasın..yayda var sanırım logoyu irfan abinin ki gibi yapsan tam süper olur stoplarda hoş olmuş.kısacası sade ve güzel..Saool senin araban dizel sanırım. Aslında senin jantların çok güzel de ufak biraz. Yoksa bu Enkei RP-03 e çok benziyo harika bir jant. Yay var bende evett
Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve kendimi tanıtmak amacıyla aracımın fotolarını ekliyorum, iddialı değilim gerçekten güzel ve emek harcanmış arabalar varmış forumda. Ben fotolarımı ekliyorum. Saygılar 2008 Model 1.6 Toyota Corolla 124 PS* Tein Spor Helezonlar önler 1.5'' arkalar 2,5'' yani 3.5 cm e 6 cm olması lazım. Amerikadan geldi öyle yazıyo kutuda.* Simota Intake Kit * 18*7.5''(önler) ve 18*9''(arkalar) Stamford Wheels Jantlar 225-40-18 Marshall Lastikler* LLumar Dark Cam Filmi (Ön Cam Dahil)* 10.000 K Xenon Far* Bosch Korna* 3M Şeffaf Stickerla Stop Sadeleştirme
merhaba aracın guzelmis nerde oturuyorsun floryada mı aracını goruyorum sanırım her hafta sonu..