0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şöför yakışıklı-güzel olmadıkça araç güzel olsun neye yarar?! :D:D İlla ki o araç duracak ve içinden şöför çıkacak yani
türkay kardeşim jsv kit fln değil markasının ismi benm orada anlatmak istediğimi anladığını düşünüyorum.elbetteki bilgim var kit derken son susturucunun olmadığı onun yerine kesilen yerden u şeklinde bir parça geliryor arka tampona doğru u nun tam dibinde ise iptal edilen susturucunun yerine kitin kendi susturucusu bulunmakta eğer kit dediğime takildıysan ayrı ayrı parçaların bir arada buluşturulmasına kit denir. Bilgimden yararlanmak istediğin başka birşey olursa memnuniyetle yardımcı olurum kardeşim;)
ya biraz yoğundum öyle yolladım gitti sen mesajı anlarsın diye bilgin tabii ki var arabaya yaptırdığına göre..nerden bulurum? nasıl bulurum? internette link var mıdır? fiyat ne kadardır ? bu tarz sorulara sahibim
Voffvvv oda neymiş be abi
Arabayı soruyorsan; sahip çıkan olmazsa benim Camları soruyorsan; burada hükümet koyu renk camları ve cam filmini destekliyor. Hatta yaptırmak istersen bir miktarını da devlet karşılıyordu bir ara. Amaç; klimaya düşen yüken azaltarak; hem benzin tüketimini hem de çevre kirliliğini azaltmak. Ben arabayı aldığımda siyah ayna camlar üzerindeydi ama bir arkadaşım aracının aynı sıralarda başka bir marka araç almıştı camları benimki gibi yaptırdı; ücretin yarısını devlet karşıladı
Mehmet abi benide alsana oraya Elektronik Teknikeri felan lazım değilmi...
tam olarak bu;Ürün Kodu: 4650 Tavsiye Edilen Perakende Fiyatı : 470 YTLJSV EGZOS 4650 (2 Lİ )http://www.jsvracing.com/urun_detay.asp?stk_kod=4650
Benide al abi benide bilgisayar teknikerliği belgem ve E sınıfı ehliyetim var daha doğrusu hafatya olucak insallah
Olmaz mı? Hemen gelin, akşam yemeğinde de salganyoz çorbası var, geç kalmayın
oooff biz her gün içeriz burda salyangoz çorbası nası dayanıyorsun o yemeklere abi ya
Dışarıda neredeyse hiç yemiyorum, yersem dahi ya balık restoranları ya da vejeteryan restoranlarını tercih ediyorum. Ben gene biraz şanslıyım, Çin'de değilim. Burada böcek, salyangoz vs. şeyleri yemiyorlar en azından
nerdesin sen abi ayrıca kebap falan yollayalım sana burdan
Benimde ilerde bir camry'im olucaksa günde 3 öğün içerim no problem