0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
guzelmis yabancı gelmiyor bizim bir arkadasında vardı HMC plakalı oda guzeldi astra olarak ama bosver opeli, simdi artık dogru yolu bulmussun ...
tmmm olur kardesım.. ben belki farların içini boyatmayı dusunuorum acaba kaça boyar ??
Konu dağılmaya başladı, tekrar toplayalım. Ben iki tane sayacağım;1. Mesut'un arabası2. Aydın'ın arabasıher ikiside çok emek harcayıp, abartıya kaçmadan güzel şeyler yaptılar
tamamen katılıyorum abi,takdire layık şekilde ve en güzeli işi abartmadan aşırı bi görüntü oluşturmadan yapılmış modifiyelerdir
rica ederim darısı başıma ufaktan başladım bende zaten, bugün tavan spoiler takılıyor ve boya koruma yapılıyor araca
Ergin abi içini boyatmak yerine neden mercekli angel düşünmüyorsun aracının şıklığına şıklık katarsın
Ya haklısın belki bir bakıma berkaycım ama mercekli farların özellikle de bu orjinal olmayanların iyi göstermediğini çok yaşadım ve gördüm ( xenon olsa bile). Ve de angel far aslında BMW firmasının kendisi için geliştirmiş olduğu bir aydınlatma. Bunun toyotada ve diğer araçlarda abes kaçtığını düşünüyorum.Tıpkı audi led aydınlatmasının transporter gibi araçlara uygulanması gibi. Ben beğenmiyorum bunları. Sade ve Öz olmalı )
madem sadece karartma düşünüyorsunuz bi süreliğine son mesajımı size yaziyim buyrun bi kaç örnek belki fikirleriniz kafanızda biraz daha canlanır