0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
teşekürler , parlatin parlarlak olmayan araba kalmasin
farkettim yakışmış güzel olmuş güle güle kullan rahatlıkla yaaa kafana estigi an dön teflona dedigim gibi bu işin en temel amacı keyif..nolcak yani..
En son 1 nisanda sonax hızlı cila yaptım o kadar biraz detaylı girişsem olayın rengi çok farklı olacak
Maşallah güzel olmuş ellerine sağlık . Kendin yıkayıp kendin cilalaman çok güzel oluyor değil mi
Okan, aracın pırıl pırıl olmuş, ama bir sol jantı gider artık.
sol janti ayniysa lastik ölçüsüyle araştirabilirim lastikler yeni degişti çünkü orjinalide az bulunuyo sol jantin
eline koluna saglık pırıl pırıl olmuş gene güzel güzel pisletin motorunda tekrar hayırlı olsun.evet jant konusunda bende sol jantı diyorum.birde hangi cilayı kullandın busefer turtle mı yoksa devammı eskisine
Orjinali 15 galiba, ama dediğin gibi az bulunuyor, temiz bir çıkma denk gelir mi acaba? ekte var bir tane orjinal gibi duruyor.http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-toyota-corolla-15-sol-jant-orjinal-172505842/detay
abi bu sefer baya bir kariştirdik eskisini kullandim sonra elimizde kalan hic kullanmadigimiz slikon bazli cila vardi onu kabuta attik biraz sertleştirdi sanki boyayi öyle hissettim ben , jant düşünüyoduk lastik degistircegimiz zaman ama babam birden gidip degiştirmiş lastikleri haberim yoktu belki seneye düşünebilirim janti bu yaptigim son cila olucak bu sene galiba bayram sonrasi omzumdan ameliyat olcam
birdahaki yaza acısını çıkarırsın saglık herşeyden önemli boşver kapıda yatıyor nasılsa
hayırlısı kısmet ozaman bekleyip görmek kalır birtek bize motora jant yap istiyorsan