0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bugün lys çıkışı arkadaşımla baya uğraştık başta tesisatı kurup yıkadık , bizim arabaya komple cila attık onun arabaya sadece stoplara attık vakit kalmadı inşallah beğenirsiniz başlık biraz iddalı oldu aresonx kullandığım cilanın ismi ,fotoğrafları birazdan tapatalktan atıyorum konuyu bilgisiyardan açıyorum
Sabırsızlıkla bekliyorum
şimdi sen bana meydan mı okuyorsun okan sakasina dedim.evet alalım fotolari vw urunlerin resmini ricaetsem senden birde
Saka yaptım biliyorsun ama kendine bole bir konu acman iyi oldu artık hiç durmassin yazda geldiki insani daha cok sevkediyor konu acmak bence. Oncelikle ellerinize sağlık sadece cila var degilmi birde su kaputta sanırım telefondan bakıyorum suan o su taneleri cila oncesimi sonrasimi ben sanirim tam onu anlamadım.
Eline koluna sağlık kardeşim. Çok güzel olmuş. Bizim araç ta fırça ile yıkamadan dolayı çizik çizik gibi görünüyor ilk sahibi fırça kullanmış yani hep . pasta ve cila bunların gidermeye yarar mı ?
teşekürler yuvarlak halka şeklinde izler içide çizik doluysa resim atarsan yorum yapabiliriz kılcal çizikse gider pasta cilayla
Bakalım telefon atcakmi fotoyu
Garaja inip çekip geliyorum evet halka ve dairesel çizikler.
Kullandigin ürünü araca derinlik katmasi bakimindan beğendim f/p ürün olur derinlik acisindan parlakligi açısından gayet iyi yani bence ve uygulamanda gayet güzel bence.ama islak performansını kendimce beğenmedim beni sarmadi islak performansi benim attigim fotoda hala derinlik var diye attim ornek olsun diye. Biraz daha urunun tadini çıkar arkasindan enazindan turtle veya formula1 dön derim ama arac guzel olmuş ellerine saglik kardeşim gercekten iyi olmus araba. Fotoda guzel olmus ayrıca
Araba komple böyle işte pasta cila kurtarır mı acaba ?
güzel bir pasta yemesi lazim firça izi belli halka halka eski sahibine iyi sövmek lazim pastadan sonra cila lazim güzelce
Haftaya lys çıkışı yaptırayım sonucu paylaşırım forumda kardeşim. Çok anıyorum eski sahibini zaten