Gönderen Konu: buda benim eserim e12 pasta cila  (Okunma sayısı 8014 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
Ynt: buda benim eserim e12 pasta cila
« Yanıtla #20 : Haziran 15, 2014, 21:39:05 »
kendin yapma dicektim bende tam iyi bi yerde pasta yaptir o izler gitcek zaten makinayla yapilmasi lazim daha sonra burda bi ürün öneririz onu alirsin pedle her yikamada (firçasiz tabikide :D )  veya 2 yikamada bir uygularsin pedle aracin boyasi hep parlak kalir :)

Tamamdır anlaştık  :D

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 15, 2014, 21:39:05 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Haziran 15, 2014, 21:41:51 »
Tamamdır anlaştık  :D
tabi seninde konunu bekliyoruz yaptirinca resimlerle :)
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Haziran 15, 2014, 21:51:10 »
Okan zaten söylemiş ilkdefa yapilacaksa pastayi ben sicak bakmadigim icin disarda tapilmasina ama iyi biryerde f/p bazında yapilmasinda fayda var o izler bencede bez ve fırça izi.daha sonrasinda gerekli ürünler tavsiyedilir kendi capimizda.

verdigin deger icin tesekkurederim okan sevindim sağol.babamda formula var urunu paylasirim burdan memnun o da ama bende her turtle in urununu sevmem hangi urun bir bakalimda fotolarini koy ona gore karar veririz.bu is keyif isi baska hicbirsey degil hep bir ust urun kullana kullana devamederiz ;) dedigin gibi urunude atda bu arabanin üstündeki bakayim merakettim.keyifle bin gez çatır çatır gayet iyi f/p bazında ama dedigim gibi islaklik konusunda kendimce beğenmedim.guzel bir uygulama var emek var ürün ortada bu bazda gayet iyi
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Haziran 15, 2014, 22:21:32 »
Okan zaten söylemiş ilkdefa yapilacaksa pastayi ben sicak bakmadigim icin disarda tapilmasina ama iyi biryerde f/p bazında yapilmasinda fayda var o izler bencede bez ve fırça izi.daha sonrasinda gerekli ürünler tavsiyedilir kendi capimizda.

verdigin deger icin tesekkurederim okan sevindim sağol.babamda formula var urunu paylasirim burdan memnun o da ama bende her turtle in urununu sevmem hangi urun bir bakalimda fotolarini koy ona gore karar veririz.bu is keyif isi baska hicbirsey degil hep bir ust urun kullana kullana devamederiz ;) dedigin gibi urunude atda bu arabanin üstündeki bakayim merakettim.keyifle bin gez çatır çatır gayet iyi f/p bazında ama dedigim gibi islaklik konusunda kendimce beğenmedim.guzel bir uygulama var emek var ürün ortada bu bazda gayet iyi
toplasan 5 kere anca atmişimdir pasta iş değil valla hem zor hem hare birakiyor  yada ben beceremiyorum oyuzden arkadaşa disarda yaptir daha sonra kendin waxla diye tavsiyede bulundum , yaptiktan sonra zaten  gezmesinin tadi bir ayri oluyor bide sigara yakiyorum, yazin ortasinda tesisat işinede girersem tam olcak :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Haziran 15, 2014, 22:46:24 »
benim son uygulamayı gördün.ben  hala sigara neyin içemiyorum birçok arkadaşımız yok artık dicek belki ama sanki bu görüntüsüyle bana teşekküretti  içemiyorum sigara arabada.biraz kirlensin öle sanırım :D benim çok gıcık oldugum bir ikilem pasta işlemi.hiç denemedim çok bilmiyorum ama cila gibi bir uygulama degil.fazla uygulanması yada gereken özenin gösterilmemesi vs gibi durumlarda boyadan alıyor bir güzel bunu biliyorum.ama gel görki çizikleri gideren(üstünü kapatan degil gideren)tek işlemde bu.tabi büyük çizikler degilse.benim yaptıgım en geniş kapsamlı temizlik kil arkasından bir yüzey temizliği daha arkasından wax oluyor.kili kışa dogru atarım belki.yada seneye yaza kalır.yapması bir keyif yaptıktan sonrası bir keyif.yorucu dinlendirici kafa dagıtıcı..
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Haziran 15, 2014, 23:28:16 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Haziran 15, 2014, 23:31:38 »
benim son uygulamayı gördün.ben  hala sigara neyin içemiyorum birçok arkadaşımız yok artık dicek belki ama sanki bu görüntüsüyle bana teşekküretti  içemiyorum sigara arabada.biraz kirlensin öle sanırım :D benim çok gıcık oldugum bir ikilem pasta işlemi.hiç denemedim çok bilmiyorum ama cila gibi bir uygulama degil.fazla uygulanması yada gereken özenin gösterilmemesi vs gibi durumlarda boyadan alıyor bir güzel bunu biliyorum.ama gel görki çizikleri gideren(üstünü kapatan degil gideren)tek işlemde bu.tabi büyük çizikler degilse.benim yaptıgım en geniş kapsamlı temizlik kil arkasından bir yüzey temizliği daha arkasından wax oluyor.kili kışa dogru atarım belki.yada seneye yaza kalır.yapması bir keyif yaptıktan sonrası bir keyif.yorucu dinlendirici kafa dagıtıcı..
ben arabanin içinde içiyorum zaten leş gibi içi kokuyoda  umursamiyorum pek arkadaşlarla olunca sigara içenler benim arabaya biniyolar :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Haziran 15, 2014, 23:40:57 »
 :D ben kendim dışında çok izin vermiyorum.içeri dökenler falan oluyor küllük hiç kullanmadım ben daha oyüzden. :)  senin yerinde olsam ürün karşılaştırması yaparım birdahakine turtle yap o elindeki bir bakalım sıvısını.arkasından da kutudakini atarsın.amaç keyif degilmi ama turtle kendini belli edicektir bence bu kullandıgın ürüne göre. ;)
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Haziran 15, 2014, 23:52:30 »
:D ben kendim dışında çok izin vermiyorum.içeri dökenler falan oluyor küllük hiç kullanmadım ben daha oyüzden. :)  senin yerinde olsam ürün karşılaştırması yaparım birdahakine turtle yap o elindeki bir bakalım sıvısını.arkasından da kutudakini atarsın.amaç keyif degilmi ama turtle kendini belli edicektir bence bu kullandıgın ürüne göre. ;)
turle attik hoşuma gitmedi yumuşakligi iyiydi ama  , başkasi içerken 2 3 tane kendim gibi titiz olan arkadaşlar hariç 50 kere uyariyorum yanigim falan yok bugüne kadar allah korusun :) ama içerisi kül oluyo beyaz yapcak bişey yok :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Haziran 16, 2014, 00:07:07 »
nesi hoşuna gitmedi.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Haziran 16, 2014, 00:16:12 »
nesi hoşuna gitmedi.
parlaklik ama bir seneden fazla oluyor teflonlu denemeyi düsünüyorum bide silikon bazli olan var merak edip almiştim toz yapmiyomuş sözde  lanet bişey çikti boş yere para verdim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Haziran 16, 2014, 00:18:55 »
parlaklik ama bir seneden fazla oluyor teflonlu denemeyi düsünüyorum bide silikon bazli olan var merak edip almiştim toz yapmiyomuş sözde  lanet bişey çikti boş yere para verdim

zaten özelden yazdım biliyorsun turtle kötü marka degil ama teflon tüm ürünlerini bence unutturuyor digerleri gerçekten başarısız diyorsun bence.şahsi düşüncem tabi.ben o elindeki ürününüde sevmem yalan degil.ama teflonun dogru bir kullanım titiz bir kullanım ile çok iyi sonuç çıkaracagını düşünüyorum kesinlikle bu kullandıgını unutturucaktır yani bence.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Haziran 16, 2014, 00:21:12 »
zaten özelden yazdım biliyorsun turtle kötü marka degil ama teflon tüm ürünlerini bence unutturuyor digerleri gerçekten başarısız diyorsun bence.şahsi düşüncem tabi.ben o elindeki ürününüde sevmem yalan degil.ama teflonun dogru bir kullanım titiz bir kullanım ile çok iyi sonuç çıkaracagını düşünüyorum kesinlikle bu kullandıgını unutturucaktır yani bence.
yakin zamanda deniycem teflonluyu kutuda az kaldi zaten

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Haziran 16, 2014, 00:25:47 »
Yakında yine beni sahalara geri döndüreceksiniz anlaşıldı ilk maaşımla gidip cila neyin birşeyler alıp beyazımı parlatıp getirtecem yani olmuyor özlemişim uğraşmayı bende :)

Güzel olmuş Okan eline sağlık :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Haziran 16, 2014, 00:29:24 »
yakin zamanda deniycem teflonluyu kutuda az kaldi zaten

pişman olmazsın bence bu ürüne kıyasla iyi olcak.olmassa bozmak yok beni  :rofl: :rofl: :rofl: şaka tabi.devam kardeşim temizlige devam.imandandır  :D

Mesaj Birleştirildi: Haziran 16, 2014, 00:30:02
Yakında yine beni sahalara geri döndüreceksiniz anlaşıldı ilk maaşımla gidip cila neyin birşeyler alıp beyazımı parlatıp getirtecem yani olmuyor özlemişim uğraşmayı bende :)

ankara tabelasını gördüğün yerden dön gel.malzemeni hallederiz  ;)
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Haziran 16, 2014, 00:40:07 »

teşekürler , parlatin  parlarlak olmayan araba kalmasin :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Haziran 16, 2014, 00:41:28 »
pişman olmazsın bence bu ürüne kıyasla iyi olcak.olmassa bozmak yok beni  :rofl: :rofl: :rofl: şaka tabi.devam kardeşim temizlige devam.imandandır  :D

Mesaj Birleştirildi: Haziran 16, 2014, 00:30:02
ankara tabelasını gördüğün yerden dön gel.malzemeni hallederiz  ;)
ben bu ürüne iyi diyosam demeki teflonlu nasildir :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Haziran 16, 2014, 00:44:11 »
ben bu ürüne iyi diyosam demeki teflonlu nasildir :D

ıslaklık açısından farkedecektir birkere onu söliyim.derinlik açısından daha uzak mesafeli yansımalar alırsın daha net yansımalar vs.bence tabi artık beni azda olsa tanıyan insanlara sölemiyim diyorum bunlar hep şahsi düşüncem biliyorsun :)
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Haziran 16, 2014, 00:49:09 »
ıslaklık açısından farkedecektir birkere onu söliyim.derinlik açısından daha uzak mesafeli yansımalar alırsın daha net yansımalar vs.bence tabi artık beni azda olsa tanıyan insanlara sölemiyim diyorum bunlar hep şahsi düşüncem biliyorsun :)
  biliyorum abi artik 2 3 haftaya bize teflon yolu görundu , camlarada cila atmiştik bu arada 3 numara :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Haziran 16, 2014, 00:55:06 »
  biliyorum abi artik 2 3 haftaya bize teflon yolu görundu , camlarada cila atmiştik bu arada 3 numara :D

farkettim yakışmış güzel olmuş :D güle güle kullan rahatlıkla  yaaa kafana estigi an dön teflona dedigim gibi bu işin en temel amacı keyif..nolcak yani..
2002 corolla sol vvt-i