0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1. ve 5. linktekiler güzelmiş.
beyaz arac
Orjinal janti hiç begenmem
jant işi tam bir zevk tercih işi.ben bi ara çok kafayı takmıştım degiştirmek için ama ciddi anlamda sol jantın güzel oldugunu düşünüyorum terra için birşey diyemem ama sol kasa jant bence bu arabanın en güzel jantlarından.
Model olarak çok güzel keşke 16 inc olsa alır takarım Bence bizim araçlara 15 çok küçük kalıyor. Motor performansına göre en az 16 inc olması lazım. Benzinli aurislerle bizim motorlar arasında çok fark yok bildiğim kadarıyla onların ebat 205 55 16 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-cok-temiz-auris-167297841/detay burada teknik detaylardada yazıyor
ben çok düşündüm çok dert ettim gene 15 e devam dedim.ama 16 bencede ideal yani.zaten bu kasaların en büyük sorunu yolda bazen tutunmama o da 16 lastik ve güzel bir yay ile kalkar ortadan.ama 17de nebileyim yaa sende demissin zaten sanırım.ama evet 15 küçük bencede.
195 60 15 hem yanaktan hem tabandan kaybediyor. Yay takmaya gerek duymadım yol tutuşu güzel. Görüntü için taksam bu sefer konfor bitecek + lastiği yarma olasılığıda var. Lastik yarılınca haliyle jantta yamuluyor. Külliyen zarar