0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yayda zevk işi tercih işi kimisi yay dedigin 5lik den başlar diye düşünüyor ben 3,5luk taraftarıyım.konfor farkını hissetmessin zaten öle dedigin olaylarıda yaşamassın.ondan eminol.ama 5lik takıyım diyorsan kendine bir usta edin derim
Geçen kazadan dolayı yol kapanmış bende dahil iki tekeri kaldırıma çıkartıp geçti tüm araçlar. Alçak olanlar mecburen beklemek zorunda kaldı Onları görünce anladım orjinal yayların kıymetini Bazen park ettiğim yerin önüne denyolar tamda giriş- çıkış yapılan alçak kısma bırakıp gidiyolar kaldırımdan inmek zorunda kalıyorum o yüzdende bana göre değil.
orjinall yay ile cikilmiycak yerler oluyor yeri geliyo bayir cayir cimen cikamiyorum ben piknige falan gidince alti vuruyor
O zaman sana air lazım Jeep gibi yapar gidersin
aynen şöyle navara gibi yükselse e12 yan yoldan ana yola geçicek gibi aradaki engelden atliycak kadar olsa yeter
sen işin özünü kapamamışın gökhun..o aracın altı sürtecek sütmezse rahatedemeyiz..o bir cıyyk sesi çıkaracakki ohhh bee diceksin 3,5luk yay bu arabalarda okadar etkilemiyor sanırsam yaa
toyoto corolla air suspansioncola fanta vs açamadığın birşey olursa böyle açabilirsin
araba mermi gibi olmuş her piknige gidisimde air olsada kaldirip cikarsam ceksem yanima arabayi diyorum bu olsa girmedigim yer kalmaz
ankarada lütfen geldigin zaman mesaj at bana trafige çıkmıyayım okan ne olur ne olmaz normal yaylar takılı olsada yani..belki denersin gaza gelip falan takılıyorum yanlış anlaşılmasın
Altı sürtünce rahatlayanın parası bol herhalde. Satarken çok temiz içinde sigara içilmemiş diye satıyolar sonra Halbuki f1 araçları gibi dümdüz olmuştur altları
önceden brodway vardi babam çok geçerdi trafik yan yolda sikisinca atliyodu ana yola bu geçmiyo ,trafigi birbirine katarim
işin özelliği bu...bunlar bir satışın olmazsa olmaz lafları.temizlik boyası bel altı boyalı kazasız hatasız orjinal küpürleri duruyor :Diçinde küfür edilmeyeni var istersen atayım linkini küfür bile etmemiş adam herşey ayarında güzel yaa..ama keşke yollar pırıl pırıl olsada o keyfi tümden yaşasak gerçekten.
HONDA AİR SÜSPANSİYON
videoda sorun var galiba acilmadi
sifir kokusu üzerinde duruyor mezarci aramasin , boya takintisi olan aramasin
bende açılıyo ama tekrar atayımHONDA AİR SÜSPANSİYONOlmazsa bunu yapıştır izle
sigarsa içilmemiş deyip sigara paketini fotoya koyan var yaa adamlar çok iyiler bu konuda konuyu dagıtacaz gece gece gene