0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Üstat mesajınızı doğru mu gürüyorum
Harici bir sistem ile tabii ki çözülür.
Yanlış görmüşsün
Ahmet Güve yap bize bir güzellik garajında çözelim şu problemi gerekirse hemde bir çayını içmiş oluruz hayatta anlamam elektrik işinden çünkü...kurtar Avensisçileri şu eziklikten.opel corsa'da bile var bizde yok
Hemşerim, ben göreceğimi gördüm, Ahmet Bey'e mesaj var, hem de subliminal değil direkt olarak.
Bugün Cuma, Hala çalışıyom, Cuma namazı bile bize rotarlı.Sadece şunu söylüyorum,İnleyen nağmelerrrrrr .......
Şimdi onu hallettikte, sinyal verirken sislerde yanıl sönsünmü onu aşmaya çalışıyorum.
sakarya toyota da vakit namazlarına ve cuma namazına bile izin verilmiyor diye bir ara haber vardı demek doğruymuş. bizde japonları saygılı hoşgörülü adamalr sanırdık....pehh
Eylül 2014 ToyotaClub POLONYA Buluşması.Adamların avensis sürücüleri olarak ayrı bir logo bile yapmışlar.sanki oxford üniversitesi logosu gibi.Uludağ Buluşmasında kesinlikle birisinin HD kalitede çekim yapması gerekiyor kanımca.ve sonunda bu şekilde güzel bir klip hazırlansa hiç fena olmaz.https://www.youtube.com/watch?v=iuGfpAmVzso]https://www.youtube.com/watch?v=iuGfpAmVzso (şarkısıda tam uymuş buluşmaya)T27 Avensislerden tutunda Celicalara kadar hepsi var nerdeyse.Modifiyeleri özellikle T27'lere çok şık yapmışlar aşırıya kaçmadan kırmızı kutu içine aldığım arkadaş ile mailleşmeye başladım T27 SW Avensis sahibi.çok güzel dokunuşlar yapmış aracına.bakalım bir kaç proje hakkında fikirlerini soruyorum kendisine..
Buğün bende polonyalıların forum sitelerinde bayağı dolaştım adamların sırf avensis forumu var.Araçlarda maşallah 2000 cc ve 2.2 dcat.Bizim bu sinyal olayınıda işlemişler hatta şipariş için linkte vermişler ama sayfa bende açılmadı.Gündüz farlarını birisi led yapmaya çalışmış fakat başarılı olamamış hatta orjinal ampüllerle bile artık gündüz farları çalışmıyormuş.Gözüm korktu halojen ampülle devam.
Kaancım o modifikasyonlar pek bana göre değil ama abartıda değil.yani body kit,ön ızgara trd logolu,jantlar 19 yada 20 inç filan.bana uzak şeyler.ama arkadaki orjinal toyota motor sports çift egzos bak işte onun şeklini görmek bile çarpıntı yaptırıyor bende