0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu tür ufak aksaklıklar dediğiniz gibi normal karşılanmalı tabi çözümü olduğu için sıkıntı yok.ben dikkat ettim o kısımlara plastik basamak yerlerine film yapıştırırken bende sorun görünmüyordu.
İlginçmiş hakikatten, keşke çıkmış halinin de fotosu olsaydı ben daha iyi anlardım ve arabada bakardım. Baya baya halı çıkıp ucumu görünüyordu Bekir hocam?
talat bey zaten bende de sorun yoktu başta.ancak 7 aydır aracın arka tarafı,bizde yoğun olarak kullanıldığı için sorun bu şekilde ortaya çıktı.aracın o bölgesi yoğun kullanılmıyorsa bencede sorun çıkma ihtimali düşük.ancak üretim aşamasında yapılacak çok basit bir işlem için hemde yerlerini bile hazırlayıp,boş bırakılması çok tuhaf bir durum
bende şu durum var ön yolcu koltuğu altında şase numarasının olduğu yerdeki halının ucu az görünüyor sadece orası var.bu arada evet alt döşeme yorgan gibi bir parmak genişliğinde maşallah
talat bey bu arada plastik yerlere lekelenmeyi önleyici şeffaf bir şeyler yapıştırdınız muhtemelen.onları nerden temin ettiniz acaba?link verme şansınız varmı?(aliexpressmi yoksa )ayak değdiği gibi anında lekeleniyor ve zor çıkıyor.bu yüzden sordum açıkçası birde tabiki kapıların açıldığı anda hoparlör kesminin uzantılarına doğruda bir koruyucu yapmayı düşünüyorum.
şaka bir yana Talat,konunu emin ol defalarca okudum zaten o yüzden dedim ya Alieexpressmi diye ancak türkiyede bulabileceğim bir yer varmı onu araştırıyorum şu anda açıkçası...
link hatırlamıyorum ama hepsiburada var hocam kaput koruam filmi falan yazınca çıkıyor ben uyguladığımı oradan almıştım tekrar aldım ama bu sefer çinden
Talat hepsiburadakini inceledim ama yorumlardan bir tanesinde pütürlü yüzeylere iyi yapışmıyor,arasında hava boşluğu kalıyor demişler.sence uygulama hatasımı yoksa malzeme kaynaklımıdır?
Bekir bey gözükmüyor bir haftadır inşallah bir problem yoktur.@Bekir Uğur Yavuzcan (29160)
Kimse yorum yapmadığı ve izlemediği için youtubede paylaştığım videoyu kaldırıyorum