0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yukarıdaki geçiş konusu bugün konuşuldu abi Muharrem usta , 10w40 koyup yağ eksiltenlerde 5w30 a geçmiş ve eksiltmediğini görmüş 0w20 kullanırsan senin için iyi olur ama 5w30 da yine işini görür dedi ama 0w20 kadar olmazmış yinede Mutlu abi asla kötü bi amacım yok zaten km düşük aracımızda, bende merakımdan çok gözlemledim sıkıntı yok maşallah
Bu yazdıklarından sonra 0w-20 kullanmayan adamı döverler be ilk fırsatta bende alacağım bu yağdan, devirli kullanmam zaten römork falan da çekmem tam benlik:)
Merak ettim şu yağı. Sipariş verdim biraz önce n11' den 4+1 litre. Yağ eksiltme yaparsa diye 1 litreliği bagajda bulunduracağım.11 lira kupon %25 Nuvo iadesi ile 91.5 liraya geldi. Bakıma 1000 km kaldı. Kış başlamadan yağını değiştireyim. Sonuçları yazarım
Hayırlı olsun aslında ben de 4l daha alıp stoklasam mi diye düşünüyorum ya hayırlısı bakalim
Abi bence stoklayın derim Eneos piyasada bulunamayabilir artık
Batan geminin malları mı bunlar yani?
dist. getirmeyecekmiş galiba abi. 4l daha alsam seneye kadar bir şey olur mu acaba. merak ettim şimdi. muadili yağlar motul var pahalı ve pek bulunmuyor. mobilin 0w 20 si de pek kaliteli değil diye duydum. şu an ikilemdeyim.
Takipteyim. Şu 10-40w dan 5-30w den 0-20 w geçip kullanan abiler birde yağ çubuğunun yağ seviyesini görsel olarakta paylaşsalarda takibini hep beraber yapmış olsak.
Mehmet Bey merhaba,Sizin araçlarda GM dexos standardı gerekiyor diye biliyorum. Bu standardı karşılayan 0w-20 var mı, sizin araca uyar mı bakmak lazım.
1 ay kadar önce işyerinin otoparkında,sağ arka çamurluğun üst kısmında muhtemelen arka kapıdan inmesini bilmeyen bir vatandaşımız muhtemelen dikkatsizlik sonucu güzel bir göçük izi bırakmıştı.Bursa'da Autoking ve sanayide iki yere uğradım ancak hepsi arabanın sacında kırık oluştuğunu yapsalar bile iz kalacağını söylemişlerdi.Açıkçası moralim bozulmadı değil.Sonrasında forumda bir aralar Avensis A sütünunda hatırı sayılır bir göçük oluşan araç ve o bölgenin tamiri yapılan konu geldi aklıma.Ancak bu işi yapan ustanın @Ahmet Güve (8047) 'nin arkadaşı olduğunu bilmiyordum.Sevgili @Kaan Kara (29002) nın yönlendirmesi ile Ahmetle görüşmemizde resimleri istedi benden ve %99 düzeleceğini belirtti.Bugün için sözlemiştik.Bende nöbet çıkışı olmama rağmen başka da boş zaman yaratamayınca bu sabah sisli bir havada yola çıktık ve bu iş için Sakarya'nın yolunu tuttuk.Teşekkürler @Ahmet Güve (8047) ve Sayın Ustamız,Teşekkürler @Kaan Kara (29002) işlem 30 dk civarı sürdü ve gayet temiz bir işçilik ile olay nerdeyse sıfır kusur ile bitti.öncesi ve sonrası resimler aşağıda.karar sizin...
Geçmiş olsun Bekir abi sizin araba gri miydi ya? Ben beyaz diye hatırlıyodum