0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Türkiye ile sorunları Haçlı Seferlerinden beri var.
76bin km'ye kadar 5w-30 kullandım. 2bin km sonra yağ değişimi yapılacak. 0w-20 yağ koysam, yağ yakma gibi sorunlar başıma gelir mi? Yoksa 5w-30'dan devam mı edeyim?
Periyodik bakım konusuna yazdim. Bence bir kez şans verin şu yağa. Benim araçta 68 binde mesela
0w 20 kullanacak abilerim. Bölge sicakliginiz bu yaga uyuyor dimi?
Bölge sıcaklığından ziyade üst devirlerde yağ kaç derece sıcaklığa ulaşıyor acaba? Yüksek sıcaklıkta 0w-20 yağ özelliğini kaybeder mi? Yağ sıcaklığını nasıl görebiliriz?Murat hocam yağ filtresi değişiminden sonra 4 litre koydular motora. 8000 km kadar kullandım. Şu an Low-High deliklerinin tam ortasında seviye.
4 litre normal olanı, 4.2 litre filtre değişmeli olanı. Siz şimdi bu yaklaşık 1 bardak yağ sıkıntı olmaz mı diyorsunuz?
0-20 abdde emisyonları azaltmak için kullanılmasının yanı sıra kuzey ülkelerinde de kullanılıyor, genelde sıcaklık 20 dereceyi geçmediğinden ve sıcaklıj baya düşebildipinden bu yağın kullanımı zaruri oluyor. Ülkemizde de sıcaklık malum, birazcık da agresif kullanılıyorsa eksiltmeye çok dikkat edilmeli. Eksiltme oluyorsa kalınlaştırılmalı.İnce yağ isteyenlere mobil x3000 super formula fe 5w-30 u da tavsiye ederim
Bugün @Yüksel IŞIK (26882) @Yasin Yılmaz Fidan (23089) @Hakan Öztürk (3676) ile birlikte @Muharrem Salih BİNGÖLLÜ (31695) abimizin dükkanındaydık. kendisine özellikle sorduk 0w20 konusunu. 0w20 yağ fabrika çıkışı yağ olduğunu ve 5w30 dan daha ince olduğunu daha etkili olacağını söyledi ama maddiyat olarak 0w20 fiyatı fazla olacaktır dedi. seçenekler zaten Türkiye'de az malesef
Soğuklarda tabiki daha etkili. Fakat yüksek km.deki araçlarda eksiltir ki Kaan. 5-30 kullanıyordum aracıma şehiriçinde eksiltiyordu, yani sıcakken, uzun yolda da 3000 km.de 1 cm kadar aşağıya inmişti. Belki kabul edilebilir standartlarda bu yağ eksiltme ama güvenemedim mobil 1 esp 0w-40 a geçtim. 5w-30 dan daha kalın bir yağ bir miktar (hem soğukta hem sıcakta) eksiltme durdu şimdi. Bu ülkede yıllardır 10-40 kullanıldı. Motorlar buna alıştırıldı, bu kadar sene sonra 0-20 kullanınca eksiltme yapma ihtimali çok yüksektir. Yeri geliyor 10-40 dan 5-30 a geçenlerde eksiltme görülebiliyorken 0-20 de çok olası. Bundan bahsediyorum. Yeni ya da km.si az araçlarda kullanılmasında tabiki mahsuru yok, fakat agresif kullanılıyorsa eksiltme illaki yapacaktır. 5-30 da 100bin km.de başlayacaksa hafiften, 0-20 de 70bin km.de atıyorum. Ve Abd'de emisyonu fazla olan araçların satılabilmesi için gerekli olan emisyonu az araçların emisyonunu daha da düşürmek için bu yağın kullanıldığını unutmayın.
Bu arada 10 40 yağlar yarı sentetik. 5w30 lar tam sentetik olduğundan dolayı 10 40 ta eksiltme yapan araçlar 5w30da genelde eksiltmez
Ya aslında yazılanlarda bir paradoks yok mu? Aşınmasın diye kalın yağ koyuluyor şimdiye kadar sonrada 0w-20 koyunca yağ yakar muhabbeti oluyor. Demek ki kalın yağlar bu zamana kadar aşındırma yapmış demek olmuyor mu bu?