Öncelikle montajımızı yapan
@Ahmet Güve (8047) ve çırağımız
@Kaan Kara (29002) ile İmdat Çekicimiz Ümit Otansev abimize bir kez daha teşekkür ediyorum.
Montaj yaklaşık 3 saat sürmüştü.Tam Ahmet artık montajı bitirdi derken Kaan ile ledlerin yanış tarzını park lambalarına göre ayarlayalım dedik.Ancak Ahmet ne yaptıysa bir türlü olmadı.Hatta Ahmet ilginç bir şey tespit etti bizim avensislerin gündüz lambası sisteminde.
Normalde 2 artı 1 eksi uç olması gerekirken avensiste tam tersi yani1 artı 2 eksi uç vardı.Bu durumda park lambası sistemine bağlantı yapamadık.
Buraya kadar sorun yok.Bu durumda kaş ledler ve halogen ampuller çalışıyordu.
Dedikki biz bunları en iyisi kısa farlara pararel bağlayalım,kısaları yaktığımızda ledlerde kısılsın diye düşündük.
Ahmet bağlantıyı yaptı sonra bir deneme ve herşey gayet iyi oldu derken son bir deneme daha yaptık ve olan oldu

sol farın hem kaş ledleri hemde gündüz halogen ampulu gitti.
ancak sağ tarafta sorun yoktu orası çalışmaya devam etti.
sonra zihin jimnastiği ile dedikki kardeşim sağ gündüz ampulunu sökelim sol tarafa takalım nasıl olsa çalışacak dedik.ancak yine çalışmadı bu sefer sağ halogeni yerine koyduk.
ne görsek iyi bu seferde sağ farın kaş ledleri il gündüz ampulu yanmıyor.
İçimden bir an acaba bu iki farın parasını kredi kartına kaç taksit yapabilir servis, o geçmeye başladı

akü başını söküp takınca ahmet,parklardan kısalara,kısalardan da parkalara geçerken kaş ledler kırpmaya başladı.
sonrasını zaten dün akşam buraya yazdıktan sonra sevili Ümit Abimiz beni arayıp gecenin 12 sinden bize moral vermesiyle sorunun halogen ampulun çıkartılmasına bağlı olarak ampul kesiği denen durum oluştuğu ortaya çıktı.
Bu sabah gidip Photon 5000K halogen ampul alıp yerine takınca bir baktım güzelim kaş ledlerim bana göz kırpmaya başlamasıyla yüzümdeki gülümsemenin
haddi hesabı yoktu.
gelelim akşam çekebildiğim resimlere.elimden geldiğince cep telefonu ile bu kadar oldu arkadaşlar.
İlk resimler araba çalışır çalışmaz yanma hali yani gündüz modu.
diğerleri kısa farlar yandığında kendini düşük moda yani gece moduna alıyor.
birde aracı stop edip indikten sonra 20 sn boyunca Follow Me özelliği var.Bunu alırken bilmiyordum biraz süpriz oldu.Çünkü gece ortamında bildiğin kitap okumanı sağlayacak kadar fazla aydınlatıyor.
@bahadır ersoy (8305) pazartesi günü Mtec 21/5 watt ampuller Yalaz Otoya geliyormuş.bir çift sipariş verdim ayırdılar.Eğer istersen kendine arayıp ayırtabilirsin.Çünkü Photonun beyazlığı ile Mtec arasında gördümki dağlar kadar fark var.