0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
300-500 TL ye satarlarsa ne olacak?
Alınan keyif paha biçilemez olduktan sonra ??
Abi ne 300u en fazla 175 lira. Fazla derlerse bir çok kişinin alacağını sanmam. Gider otosense den alirim
Ben almıyacağım zaten 175 lira psikolojik sınır ha Ben yapabileceklerine ihtimal dahi vermiyorum
Herkese merhaba tekrardan.Kısa bir süre önce buradan konuştuğumuz Avensis Cam-Açma Kapama modülünün üretimi nerdeyse bitmek üzereymiş.Bizim burda bu konuyu tartıştıktan sonra görüştüğümüz Çavdarlı Toyota Yetkilileri hemen Genel Merkeze mail yollayıp,Cenmax ile görüşmeyi sağlamışlar.Bugün telefon ile bizzat görüştüğüm Cenmax Ürün Geliştirme Müdürü Kerim bey,modülün kablo ve soketlerinin hazır olduğunu ancak Avensisin yazılımsal olarak zor bir araç olduğunu ve yazılımı kıramadıklarını (Alman araçlarını ise çok kolay kırdıklarınıda belirtti) ancak deneme yanılma yoluyla cam ile ilgili sinyallleri aldıkları yerlerde uygun komutlar geliştireceklerini en geç 1-2 ay içinde gerekli kalite kontrol testlerini gerçekleştirdikten sonrada hem Cenmax internet sitesinde hemde yetkili Toyota Servislerinde ürünlerin satışa hazır hale geleceğini belirtti."Adamlarla konuşarak modül yaptırdık ya ne diyim artık.Kimse bizi tutamaz "
Geldi hevesini baltalayan balta [emoji1] murat abiye kalsa cam motorunu zorlar diye yaptırmaz [emoji3] [emoji3] [emoji3]
Aynen, motoru her açma kapamada zorlayacak Yahu 2 tane ayna motoru için ayna kapama modülüne laf ediliyordu şimdi 4 camın motorunu bozacaksınız Kafası karışacak falan, sonra bir bakmışın kendi kendine açılmış falan gelemem hiç streçe
Murat bu modül çıksın ilk sen takar bizede resimli montaj anlatımını slayt gösterisiyle yaparsın.
LPG deki tuttarsızlıktan dimi abi bu lafın Yok ya bu sefer ciddiyim çok kastım çıkarsa eğer alıp takmayacam
benim anlamadığım sizler klima çalıştırmadan cam açarak mı geziyorsunuz ben hiç cam açma ihtiyacı duymuyorum ki modüle ihtiyacım olsun.gerçi bende bu virüs olduktan sonra kullanmasam da alır takarım orası başka
Aynen ben klimayı açmadan geziyorum, en azından ana yola çıkana kadar pek açmam klimayı. Arabanın içindeki sıcak hava çıksın diye camlar açık gezerim
Philips Daylight'ların montajı başladı 1,5 saat önce.@Ahmet Güve (8047) ve yardımcımız @Kaan Kara (29002) tarafından. Bir aksilik olmazsa montaj ve sonrası resimler akşama taze taze sayfamızda olacak inşallah